Prijava
   

Nemci

Sudeći po filmovima, nacija generalno nesposobna za efikasno korišćenje vatrenog oružja.

Operisani od svakog osećaja za prangijanje, u skupinama od 100+ čoveka nema šanse da pogode komunjaru dok trči preko livade da spasi svog druga Jevreja iako imaju automatske puške i slična sranja. Meci fijuču, lete svuda u pičku materinu ali nikako da pogode meso. I uvek zamalo pogode pre nego što uskoči u krater od granate.
Mobilne mete su svakako težak izazov za Hitlerovu mašineriju haosa, dok je kod onih nepokretnih procenat šuta daleko veći. Mada ni to nije za pohvalu, s obzirom da na jednog osuđenika na streljanje dolaze bar četvorica Švaba. Jebiga, što je sigurno, sigurno je. I onda ti da pitaš režisera da li je bežao sa časova istorije u osmom razredu, jer očigledno nije svestan broja ljudi nastradalih od švapskog metka u oba svetska rata. Umetnička sloboda, valjda.

-Ščuo da je pogino Hans?
-O da im jebem majku u pičku crvenu banditsku!
-Nisu komunjare, sam sebe upuco.
-E jes uvek bio najgori u gađanju, jebo sebe...

Komentari

Sme l se ovde komentarisati?

Очигледно си гледао филмове б продукције где су немци пали под утицај покушаја да испадну негативци, па су их представили као мање прецизније од маринаца који су последњи пут умочили за нову годину у падаваичарски анус ћелавих колега... Па више воли напаћени клинац кад је идол у стању да са раздаљине два км залепи метак у главу покретној мети.

A, ništa onda, reko da ne bude bez komentara. Može lock.

Судећи по филмовима, нација генерално неспособна за ефикасно коришћење ватреног оружја.

Objasnio.