Prijava
   

Nesrećnice

Su sve one ziljave pičke koje su se oduševile što je Roberto Kavali došao u Beograd i počele da obilaze sve beogradske splavove, restorane, kafiće i klubove nebi li ga našle da se slikaju sa njim u nadi da će im ponuditi "saradnju".

Majka: "Marta, gde ti je sestra?"
Marta: "Izašla je u grad sa Jovanom i Ivanom. Došao je Roberto Kavali, a znaš da je ona uvek sanjala da..."
Otac: "Kakav bre Kavali, mater Vam jebem! Pa zar nema sutra ispit? Zar ponovo da ne da uslov za drugu godinu Ekonomije?"
Majka: "Nemoj Zorane, devojka se samo obradovala...sigurno neće do kasno!"
Otac (Zoran): "Jao nesrećnica... samo da je vidim, daću joj ja tog Roberta Karlosa!"

--------

Za to vreme na splavu Amsterdam.

Jasna (devojka o kojoj je reč): "Jao Roberto, Buona sera! Io sono vrlo feliće što smo se upoznali!"
Roberto Kavali: "Si, si ćerto."
Jasna: "Kveste sono mie amike Jovana i Ivana. Mi želimo da postanemo manekenke!"
Roberto Kavali (iako ne razume ni reč, vidi kuda razgovor vodi): "OK OK ragace. Eeee aj vont tu mejk ju a biznis propouzal! Kam tu maj rum, tunajt et midnajt ol of ju tri.!"
Jovana i Ivana: "Jao šta je rekao?"
Ivana: "Ma ništa, rekao je da Vas dve nemate odgovarajuću boju kose i da dođem večeras do njega na poslovni razgovor."

Za to vreme, par likova posmatra scenu:
Lik 1: "Jao, kakve fukse. Naletele na ovog matorog žabara, samo gledaju kako da mu flajsnu za sođorno!"
Lik 2: "Kakve nesrećnice..."

Komentari

Bravo majstoru...

Legendarno!! :)) ++++++

e una bella definicia +

Malko mi je muka, od celokupnog primera. Ali potpuno si u pravu. Jesu nesrećnice. +

ćerto,ćerto je najjache! A kad je bio u bg-u?

Beograđanke se „pobiše” oko Kavalija
desk - 21. jul 2009. u 15.29

Manekenke, pevačice i ko zna ko još, „pravi razlog” zbog kojeg je modni kreator Roberto Kavali posetio prestonicu.

Nakon što je objavljena vest da se Roberto Kavali trenutno nalazi u Beogradu kako bi održao nekoliko poslovnih sastanaka, a onda se i malo provodio po splavovima, naše lepotice dnevnim listovima poručuju „Ja sam razlog zbog kojeg je Kavali došao”.

Prvo se oglasila devojka sa "CKM" naslovnice manekenka Marijana Vidović (22) u koju je kreator navodno zaljubljen već dve godine: „Udvara mi se, šalje poruke, priča da je usamljen...”, a potom je i pevačica Dunja Marković pozvala redakciju lista „Alo” kako bi rekla da je ona „ta”.

„Bila je u društvu sa Kavalijem ta neka Mirjana ili Marijana i neka Sanja. On ih odnekud poznaje, pa ih je pozvao da mu prave društvo”, rekla je Dunja (20), a onda otkrila da je ona „jedini krivac što je kreator u Beogradu”.

„Nisam otišla kod njega u Italiju kada sam imala poziv. Nisam dobila vizu na vreme”, rekla je mlada pevačica i dodala da ju je Roberto sve vreme zvao.

„Rekao je da bi došao u Beograd da se vidimo. Rekao je da bi došao da se samo provedemo po prestonici. Onda sam rezervisala sobu u hotelu za njega i njegovu ljubavnicu Sandru Nilson”.

Roberto Kavali (68) u braku je već trideset godina sa suprugom Evom.

Rat sponzoruša II: Marijana Vidović uzvraća udarac
Kavali je meni dao sat!
Sreda - 22.07.2009
Povodom tvrdnje mlade pevačice Dunje Marković (20) u našem jučerašnjem broju da je Roberto Kavali (68) u Beogradu boravio isključivo zbog nje i da Marijana Vidović (22) obmanjuje javnost, oglasila se i prozvana manekenka:

- Ta Dunja ga je startovala preko „fejsbuka“ i pitala ga da li može da nam se pridruži u provodu. Gurala se do njega kada je videla da je došao paparaco da nas slika, pa joj je valjda bilo krivo što joj slika nije izašla u novinama - kaže Marijana.
- Čim je došao u Beograd, Kavali mi se javio, a usput me je pitao da li poznajem tu Dunju i ispričao da su se upoznali na internetu. Nemam nameru da se bilo kome pravdam niti svojatam tog čoveka, ali ipak, neka se zna da je meni kupio zlatni sat i kupaći jer smo dugogodišnji prijatelji - dodaje ona.
Lepa manekenka kaže da je zbog Dunje doživela neprijatnost nakon zajedničkog izlaska prošle nedelje.

- Kada je Kavali izašao u srpskim novinama, Dunja ga je zvala i rekla da sam ja novinarima dala te slike! Ispričala mu je da ja sebe promovišem preko njegovih leđa. Naravno, odmah mi je to preneo jer i sam zna da to nema veze s istinom - zaključuje Robertova pratilja u Beogradu.

Kakve nesrecnice...

"Stvari teku, ja se držim izvan njih..."

hihihi :))

Od Kavalija sam dobila pesmu!
Četvrtak - 23.07.2009
Svojevrsni medijski rat između pevačice Dunje Marković (20) i manekenke Marijane Vidović (22), a sve oko naklonosti slavnog italijanskog kreatora Roberta Kavalija (68), ulazi u svoju završnu fazu.

Da podsetimo, sukob između dve atraktivne Srpkinje počeo je dolaskom modnog maga u Beograd i provodom u srpskoj prestonici kojem su prisustvovale obe dame. Marijana je za naš list potvrdila da sa Kavalijem gaji dvogodišnje prijateljstvo i da je na njen poziv i došao u Srbiju. Nakon toga, javila nam se i Dunja koja pak tvrdi da je slavni kreator bio njen gost i da mu je upravo ona rezervisala sobu u „Hajatu“. U jučerašnjem broju objavili smo nastavak priče u kojem pomenuta manekenka kaže kako je mlada pevačica kreatora startovala preko „fejsbuka“ i da su se tek sada i upoznali. Kao dokaz svoje tvrdnje da je bolja prijateljica sa ocvalim zavodnikom dodala je i kako je od njega dobila na poklon zlatni sat i kupaći. Ni suparnica joj nije ostala dužna, pa se ponovo oglasila preko našeg lista:
- Istina je da smo stupili u kontakt preko imejla, a on je mene posle toga našao na „fejsbuku“. Na promociji mog albuma je bio neki čovek Ljubiša, koji poznaje Kavalija, tako da je kreator još onda čuo za mene. Kada smo se pre nekoliko dana videli u Beogradu, poklonio mi je pesmu poznatog italijanskog kompozitora i za nekoliko dana ulazim u studio da je snimim - kaže Dunja i dodaje:
- Meni nije kupovao nikakav nakit, a i da jeste - nikada ne bih prihvatila takav poklon. Ja Kavalija zanimam isključivo kao ličnost i nikada sebi ne bih dozvolila da budem jedna od njegovih devojaka. Uskoro idem u Milano na njegov poziv - zaključuje ova lepotica.

hehehehe...najludje je što ja tu Dunju znam još iz osnovne,i sad čitam po novinama na šta je spala...strašno! A matori mudro ćuti... :)

Matori ih je sve odradio za jednu noc i sada bleji na Siciliji...

PS. Dunja dok je bila u osnovnoj, mora da je na pismenima pisala sastav na temu: "Moj put u Italiju."

pa nije,više je bila u nekom barbika fazonu :) i borila se za prava zivotinja i strebera (ozonske rupe jos valjda nismo ucili u skoli).I naravno prijemni za srednju je bila misaona imenica...Mada dobro,da ne gresim dusu,prema meni je bila ok :)

бем ти живот, нисам ни знао да је берто био у београду. :(

@ ababovic pre sat vremena:

Matori ih je sve odradio za jednu noc i sada bleji na Siciliji...

..Taj fazon...Isprsk'o ih derpe i ocho:)
..samo se nadam da mu IQ nije opao od nesreca..:))

+++

Matori je moj idol..dok se one svadjaju on ih trpa, ode posle u neku drugu zemlju, tamo se opet svadjaju a on samo trpa i posle se vrati kuci na veceru.

Znak velike Moralne i Druge Degradacije Srpske omladine je da se ovakve Cure biju koja ce pre da blajvne matorom smrdljivom debelom Smradu !!!!

Zbog Dunje covek i jeste dosao, iz poslovnih razloga, koliko god smesno zvucalo i mislim da nije primereno prozivati je i stavljati njene slike, jer je devojka na mestu.