Prijava
   

Neverbalna komunikacija

Vjerovatno prva vrsta komunikacije, ali njoj relativno malo znamo. Uglavnom predstavlja skup znakova koji uključuju pokrete svij dijelova tijela: udova, glave, trupa + boje i tona glasa. Ipak, za neiskusnog mladića ovakva vrsta komunikacije u lovu na pripadnice ljepšeg pola zna da predstavlja problem. Problematika oblasti se najbolje dočarava lično-iskustvenim primjerom.

Radio sam kao konobar u lokalu sa ljetnom baštom. Radilo se u smjenama. Posla je uglavnom bilo u uveče, a prijepodne dođe neko ako se slučajno zajebe. Dakle, prva smjena je bila smaranje, em dosadno em nema nikakvog ćara.
Ipak bila je neka gospođa koja je redovno dolazila na kafu, otprilike svaki drugi-treći dan. Ponekad se zatrefila i u mojoj smjeni.
Bio je utorak, radio sam prvu smjenu. Već u 10 sati je bilo 35 stepeni, da poludiš. Gosta nije bilo ni za lijeka. Iz dosade sam čitao novine, horoskop, sudoku, pola ukrštenice, sport. Taj dan mi je jedna tema posebno zapala za oko: neverbalna komunikacija žena prema partneru. To me zainteresovalo pa sam pročitao. Ipak, ništa posebno mi nije ostalo u glavi osim da prekrštenim nogama i zapetim stopalom žena poziva na seks.
Oko 11 sati je došla ona gospođa što redovno dolazi na kavu. Donio sam joj kavu i kiselu. Malo sam se glupirao oko nje brisajući stolove.
Nije bila loša. Ništa posebno, možda 40 godina, ali načitana: sise, noge, dupe, premda nisam nikad ni birao. Bila bi mi sigurno u gornjoj polovini recki.
Posle par minuta primjetio sam da ima prekrštene noge. Krenuo sam ponovo da prelistam one novine. Međutim, pozvala me da sjedenem s njom i pitala šta ću da popijem. Nisam otišao odmah da sjedenm, nego sam odmah zakuvao jedan espreso i ponio sa sobom.
Zvala se Marijana. Pričali smo tako neobavezno, ali ona mi je bila sve jebozovnija. Pogled mi je stalno bio uperen u njene sise, ali jednom sam ga spustio prema nogama i imao sam šta da vidim: bile su prekrštene, a stoplao je bilo zadignuto prema gore. Odmah sam sjetio novina. Počeo sam da se preznojavam. Gdje? Kako? Nema kondoma? Naići će neko!? Ipak, nisam smio da propustim priliku po cijenu otkaza. Pitao sam je da li želi da joj pokažem nešto u lokalu. Pristala je. Krenula je za mnom. Usmjeravo sam je prema ostavi, a ona me je stalno zapitkivala o čemu se radi. Ušli smo u ostavu. Brzo sam zatvorio vrata. Prislonio sam je uz vrata i drapio za sisu.
Kad me žena opalila šamarom sve sam zvijezde prebrojao. Međutim nisam posustao. Drapio sam je drugom rukom za drugu sisu. Uslijedio je još jedan šamar i otprilike ovo: "Pizda ti materina balava! Šta ti misliš ko sam ja?! Majka mogu da ti budem!"
Tada je izašla. Nije više dolazila na kavu. Jebo sam mater i novinama i neverbalnoj komunikaciji.

Komentari

Хахаха, свака ти част за храброст...! Требало је да узвратиш шамарчином... Или да бациш бомбу на представништво новина у маниру искусног терористе... :-Д

+++

Fala Niko. Mani me tih trauma! I đe da je uadrim šamarom. Jel znaš kako ide pjesma...ona ništa nije krivaaaaa....

Pa nije kriva, nesporazum:) Ali nasmejao si me, splu.

Ма, руком: једну заврат, једну занос и - патос... :-Д

ona ništa nije krivaaaaa....

Наравно, можда се то и пева: "Закоооон је на њеноооој страниии...!"

Лепо рекла бакута:
http://www.youtube.com/watch?v=2DMtmaY7B_w

ahaha, lepa definicija:)+
bar si probao, šta ima veze..baš sam čekala da vidim da l će pobediti novine, s obzirom da i sma skoro uvek sedim sa prekrštenim nogama i podignutim stopalom i šlogirala bih se kada bi neko to tako protumačio;)
Niko, najstrašnije si me razočarao tim predlogom. zar da ošamari ženu iako je on nju prvi uhvatio za sisu? bezveze bi bilo..

Niko, najstrašnije si me razočarao tim predlogom. zar da ošamari ženu iako je on nju prvi uhvatio za sisu? bezveze bi bilo..

Што као права жена није прочитала новине, а не да њене болове у зглобу протумаче као позив на секс...? олололо

ahahaha good point:)

Хахаха, попијо два шамара и нис јебо... А после кажу не јебе леп нег упоран, мајку им њихову и њима и новинама :Д
++