Prijava
   

Neverne bebe

Primer protraćenog talenta i protraćenog materijala za snimanje.
Tako talentovani muzičari,a sve ove godine svog postojanja još nisu odmakli od plačipičkastih-limunada-skenjuša pesama.

Komentari

+++ А о обрадама сопствених песама да и не говоримо... Кења ми се кад чујем нове смарачке верзије старих песама које су разваљивале колико су добре...

Smaraju...
Ali ja sam iz Valjeva ipak..

Кења ми се кад чујем нове смарачке верзије старих песама које су разваљивале колико су добре...

Amin
+

zato u grandu uvek nešto novo -

У Гранду нема музичара,па то ни не рачунам. А у Неверним бебама има добрих музичара,али се сваку годину све више буђају и заглупљују.

koliko gluposti na jednom mestu..

Ranđa je trenutno najbolji gitarista kod nas (Točak je, naravno, van konkurencije) i trebao bi da nađe bolji bend da bi pokazao puni potencijal i bio lider, što ne može pored dosadnog Zube. Ne treba on da bude u bendu koji 90% svira balade. Mada ih stvarno dobro sviraju...

UNDERTAK3R
Управо је то поента моје дефке.

Ma, Dee će vam objasniti... :omg:

Ne pricajte gluposti, vi mora da ste neki truli matorci koji slusaju Grand ili tako nesto. N'bebe su nesto najlepse sto se desilo na srpskoj muzickoj sceni!

nesto najlepse

Ја нисам баш толико матор,нисам још иструлио како си се понадала,а вала ни толико неискусан...
Неверне бебе НИСУ нешто најлепше што се догодило на нашој сцени. Можда су некоме лепи зато што уопште не таласају масу,него је само уљуљкују. Међутим,њихов баладасти фазон смара. Морали би да напишу нешто живље,или да,макар,на исте текстове уклопе музику са много више енергије. И не разумем зашто стално мешате Гранд у ову причу,кад сам већ рекао да то није музика. Неверне бебе јесу музика,али сувише блага.
Са друге стране,имаш много наших старих(а и нових одличних) бендова који пишу музику,дрмају масу,али кад напишу баладе,уз те баладе се бедачиш и уништаваш јетру наредних 30 година... А НБебе су толико исфорсирали баладе да се чак и неки стари фанови окрећу даље од њих. Уопште не напредују.
Ова дефиниција је уједно и критика (никако пљување) а и ПОЗИВ члановима бенда који вероватно читају ово,да промене нешто,да се не претворе у тезгароше!

Neverne bebe su TRVE!

Zajebanciju na stranu, tebi Janke bas dosadno kad na ovakve nekomentare odgovaras golemom tekstcinom. Sta ti ima da se pravdas internet fanovima Nbeba, koga uostalom od njih zabole tonpi da l si ti mator ili slusas grand. Mnogo si bre, u zadnje vreme pored toliko bitnijih i gotivnijih stvari, primio k srcu Vukajliju, rasprave, klanove, modove, kurce palce. To bre sve slova, cak ni na papiru nego na katodnjaci. Nadji neku goticarku prcaj.

Пример протраћеног талента и протраћеног материјала за снимање.

Тај рад. Ни бољих музичара, ни горе музике. Толико је емо, да је обрнуло круг и по.

Е, да, у праву је Бурзум. Шта се, бре, расправљаш с неким ко гледа црно-бело на свет: или Н'Бебе или Гранд. Јадно.

Плус за деф.

Burzum
Имам једну,ал није готичМарка,не брини ти за моју судбу. :) Него,нешто ме уватила нервоза овијех дана,повредио сам ногу и морао сам да мирујем већи део недеље,па је и то о-хо-хо утицало на моје расположење. Немам шта коме да се правдам,тако је како је. Нога ми је још у завоју,чим устанем,све ће поново бидне ок и опуштено.
Џими
Какав круг ипо,ово шије за три круга.

Obe su opasne pičke, opasne! +