Prijava
   

nevini vukajlijaš

Za vukajlijaša koji još uvek nije zakoračio u deo sajta po imenu "Definicije dana" možemo reći da nije "skinuo đanu", odnosno da je takav vukajlijaš još uvek - nevin.
U početku je ok, ali vremenom ovo stanje počinje da smeta, javlja se nelagoda kod nevinog vukajlijaša.
Okolina to samo pospešuje kad ga kritički promatra i šapuće:
"Gledaj ga ovaj, prevalio preko 100 definicija, a još nevin, strašno...."
Ali tako je to u životu, neki nisu ni približno alfe, i u hijerarhiji čopora oni su ti koji poslednji prilaze ženkama ili ostacima ulovljenog plena.

Oh crap...

Komentari

Na Vukajliji , ako to jos nisi provalio, def. dana ekstremno retko osvoji realno najbolji, vec onaj sa najvise drugara , duplih naloga, besomucnog reklamiranja jednih istih slika dva dana , stare slave , prisutnosti na cetu i jos mnogih gluposti.(da ne gresim dusu jedna od pet def. stvarno i zasluze stasus "naj")
Dokaz da sam u pravu potrazi kod autora "Embrouz Birs"-a i pokledaj kako je jadno ocenjen, a inace afirmisan i zesci majstor ovakve forme.

bojsa, želim da verujem da si u pravu, i ako je zaista tako i ako je to zaista toliko uzelo maha, onda treba ukinuti definiciju dana!
hm izgleda da sam se ipak bez razloga osećao loše...

Ne kazem da treba ukinuti def. dana, naprotiv , ali mislim da je potrebno uvesti neki realniji nacin ocenjivanja, na primer da se ni off- line ne moze videti ko je autor {cak ne ni ulaskom u profil prvih 24 h) kao i da dupli nalog sa 0 popularnosti nema pravo glasa , a oni sa par hiljada da imaju dupli, trodupli glas.

Embrouz Birs - Bajonet : Instrument kojim se busi naduvena nacionalna sujeta.(22 +)
Reigija : Kcer Nade i Straha koja Neznanju objasnjava prirodu Nesaznatljivog(42+)

, a procitaj zadnjih 30- tak def. dana , svega 2-3 mlake ,ostalo da ne spominjem , a svaka 250 pluseva ,vreme je za korenite promene na liniji strateskih opredeljenja , mada i nesuvisla tinejdzerska zajebancija izgleda ima prodju.