Prijava
   

Nezavisni Teksas

Napokon evo neke definicije o Cak Norisu, a da nije vic ili bajka o njegovoj neverovatnoj snazi.Naime on je posle toliko viceva sa Vukajlije postao popularan u Teksasu pa je rekao da ce se kandidovati za predsednika ispred republikanaca ako ta drzava ikada dobije svoju nezavisnost.Sada se zalaze se za ocepljenje od SAD.Neverovatno, mozda je svaki vic bio tacan.Ostaje nam samo da to i vidimo svojim ocima.

Ne damo Teksas!Teksas je srce Teksasa!Cak Noris za predsednika!

Komentari

Nije se kandidovao već je pričao o nezavisnosti Teksasa i kako bi se onda možda kandidovao za predsednika. Ne može se kandidovati za predsednika savezne države.

ha. ali sta ce ti ovo t? skloni ga

Pa, Teksas je hteo da se odvoji od SAD. Ja im u tome dajem punu podršku i odmahi i pre tog čina izjavljujem da priznajem nezavisni, samostalni Teksas.

ja sam uz tebe djole :o)

Proverite kako se pokusaj sticanja nezavisnosti Texasa zavrsio. Doduse, ako im Chaki bude preCednik...

otcepljenje bez t.

Teksas je bio nezavisan deset godina bato!!! 1836-1846. To je jedno od onih nepotrebnih znanja koje svi nosimo u glavi

Samo tada Chak Noris nije bio josh rodjen :O)

Nema veze, ti je kolevka Chak Norrisa

Ako Cak bude predsednik, bice to sila...

Ja, punog srca, podrzavam nezavisnost bratskog nam Teksasa od zlocinacko-kapitalistickih Sjedinjenih Drzava. Doci ce i taj dan kada ce se nad Amerikom nadviti crni oblak teksaske nezavisnosti i Noris Cak biti izabran za predsednika... ( al' serem, za sve pare)

A ostatak SAD-a ce da se okuplja po trgovima i mostovim i da vice: "Teksas je srce i kolevka Sjedinjenih Drzava", "Ne damo Teksas", itd. :)

A teksaskim rendzerima u pomoc posaljemo PJP da brani nezavisnost!!!