Prijava
   

Nije još za u staro gvožđe

Staro je, izanđano, amortizovano ali radi bez većih problema i završava pos'o koji se od njega očekuje. Ponekad iznenadi i čak i zablista ostavivši one koji su na papiru mnogo bolji daleko iza sebe.

- Gde si, prijatelju, odavno te nisam video. Au, ala si se usukao!
- Jesam, ali se ne žalim! Seksualni život sa gospođom mi se naglo poboljšao. Redovnije, žešće i bolje nego prve godine braka.
- Svaka čast kad ste to uspeli posle toliko godina zajedničkog života! Nego, ako nije tajna, da li bi mi rekao kako i ja da probam.
- Vidi, nešto je u’vatilo u zadnje vreme i ne da pa to ti je! Probao ja na sve načine da je oraspoložim i ništa. Onda promenim taktiku i krenem ženi na oči namerno da flertujem sa svakom sa kojom pomislim da mogu: kasirka u Maksiju, prodavačica na trafici, policajka koja me zaustavila zbog prebrze vožnje... I još se pred njom oduševljeno iznenađujem kako su fine. I ova moja uvidela da nisam još za u staro gvožđe i sad me spopada k'o šašava.
- E pa, da probam i ja sa onom mojom tu taktiku.
- Samo da te upozorim, ima i nusproizvod. Sad me nigde ne pušta samog, ne smem ni da prdnem napolju bez nje. Čudi me da je dosad... Ah, evo je, ide.

Komentari

Sve ima svoje loše isvoje dobre strane +++

Treba se snaći u datom momentu :)
Hvala

Добра. Само, мислим да је ово "у" у наслову непотребно :)

Možda i jesi u pravu, gavrane, ali tako sam čuo pa tako i napisao. Hvala

Шта искуство направи од човека. +++