Prijava
   

Niko ne očekuje špansku inkviziciju

Niko. Ali to si shvatio prekasno, oni su već tu. Mislio si da će razvrat i blud proći nekažnjeno. Grešio si. Oni su tu, a ono što će uslediti su bol,patnja...i još patnje.

-Šta ti se desilo,nema te nedelju dana na basketu? Auf, šta ti je sa licem crni Mile?...ovaj,plavi Mile,hehe... I kakvi su ti to zubi oko vrata?
-Ne pitaj me ništa.
-Ma,pitam te!
-Sećaš se one žurke kod mene na koju nisi došao zbog proliva? Sećaš se?... dobro.E, bila je ludnica. Pera doveo neke cave, načeli ćalove zalihe rakije... ma, prava kuća bluda. A onda, banuli matorci. Prokleti da su, vratili se iz banje tri dana ranije. Kažu,smetali im pacovi u hotelu...nebitno. Potom, kad su sve rasterali, usledio težak egzorcizam i uterivanje vere garnišlom...zavesu sam morao za kaznu da pojedem - parče po parče. Ove čvoruge? To me malo ćale zakucavao u odvaljeni bojler. Majke mi, sad kad je sve gotovo, razmišljam o upisivanju bogoslovije. I pitaš za zube? Zubi su podsetnilk na zločin i kaznu. 'Oćeš jedan na poklon? Hrišćanski je biti darežljiv,hehehe.

Komentari

jebeno dobra...:)

Подсети ме на Пајтоновце=)
+++

Pen,hvala na podrsci kao i uvek...

Iz Pajtonovaca i jeste :D

'Naše glavno oružje je iznenađenje.' +

ahahaha
malo po komercijali tučemo? :))
dobra.

uf, ne znam da li aludiras na to da lici na "ne po glavi"...Avaj,cista slucajnost...poceo sam sa pisanje ove nesto ranije(nesto mnogo mi je trebalo). Da je ova odabrana nisam ni video...profilna me inspirisala :D i,hvala :)

Ne bre, ništa ja .... :)))
Nego, nema mračenja. :)))

Skinuo cebe (:D) sa prozora,svetlost me sprzila...a oci navikle na tamu...I eto,odrazilo se i na pisanje.

Što si ovde iskidaoooo +

Ova otkida, materijal za izlog

Ne znam da l' zbog Pajtonovaca ili proliva (razumem jer mi se desilo mnogo puta), ali od danas si moj najveći prijatelj. Plus, zvezda, broj telefona, fak u bulju... Traži šta 'oćeš. Dajem... Hrišćanski je davati.

Zadrzacemo se na plusu i patriku...ovo dalje mi ne treba!