Prijava
   

Nikola Tesla

Čovek koji delu javnosti nije poznat po otkriću naizmenične struje, prvom radio aparatu ili ostalim blagodetima civilizacije već po drugim stvarima...

Jedna škola u Americi :

Nastavniica : "Dobro deco danas radimo poznatog naučnika Nikolaja... pardon, Nikolu Teslu. Šta mi možete reći o njemu ?"

Džek : "Znam ga nastavnice, on je bio naučnik iz Evrope kojeg su kidnapovali Rusi i koji su ga naterali da pravi ogromne električne robote sa kojima su oni pokorili celu Evropu, video sam u Red Alertu !"

Nastavnica : " !?! "

Ken : "Jok bre, on je bio ludi naučnik koji je napravio nacistima ogromne Električne topove koje su stavili na zombije, koje je kasnije pobio onaj vojnik iz Wolfenstaina..."

Mark : "Ma nemojte da serete, on je onaj iz Dark Voida koji pravi vanzemaljske letelice sa kojima spašava ceo svet."

Džon : "Nemojte da se zezate on je zapravo sam vanzemeljac, pa on ih je sazvao pomoću intergalaktičkog generatora sa kojim je pokušao da osvoji ceo svet, ali ga zaustavlja Kejn u Tiberium Wars-u !"

Nastavnica : " DOSTA, DOSTA ! Sram da vas bude da blatite tako velikog naučnika... šta je Marija ?"

Marija : "Nastavnice, Nikola Tesla je bio Srbin iz Like koji je..."

Nastavnica : "Dosta Marija ! Ne znam u kojoj si to igrici to videla da je potomak tih vanzemaljaca Srba ili šta već, ali mi se ovde bavimo važnim i tačnim istorijskim činjenicama. Dakle - Nikola Tesla je bio Amerikanac, nepoznatog porekla..."

Komentari

tuzno, ali istinito.. (verovatno)
cudo da nisu pomenuli Bouvija da ga glumi :)

The Tesla Coil!
+

to Marija, nek si im rekla...

Obozavam Red Alert! Prvi put kada sam video taj tenk sa strujom,Tesla Tank i onu banderu Tesla Coil...uh sve me sad zmarci podilaze od secanja na stara dobra 2D vremena... +

+
A Teslina purpurna ploca iz RTS Oblivion, sto vata radijaiju iz svemira?

Poslednji primer pobeđuje!!!!