Prijava
   

Nikola Tesla

Siroti Nikola Tesla zahvaljujući zahvalnim saplemenicima koji su nazivali škole po ovom velikom naučniku, najmanje jednom nedeljno overava ime u crnoj hronici.

Učenica prvog razreda Tehničke škole "Nikola Tesla" u Kostolcu T. N. (15), koja se porodila u internatu škole 21. septembra u popodnevnim satima, na svet je donela zdravo muško dete koje je nekoliko minuta nakon porođaja ubila.

Profesor Tehničke škole „Nikola Tesla“ u Surdulici M. M. (51) priveden je istražnom sudiji Opštinskog suda zbog sumnje da je obljubio maloletnu učenicu, ali je posle saslušanja pušten da se brani sa slobode.

Protiv O. M. (15), učenika Srednje tehničke škole ‘’Nikola Tesla’’, policija je juče podnela krivičnu prijavu zbog sumnje da je pre osam dana, na času, pred drugovima iz odeljenja, udario tri šamara profesorki hemije Mariji Mošić (62) i nasilnički se ponašao.

Šesnaestogodišnji D. Ć., koji je u petak u 22.30 pao sa krova Osnovne škole “Nikola Tesla”, i dalje se nalazi na Intenzivnoj nezi Dečje bolnice u Novom Sadu.

Petnaestogodišnja devojčica N. T, učenica Tehničke škole "Nikola Tesla" u Kostolcu, porodila se u Domu učenika u tom gradu, ubila bebu, stavila je u putnu torbu i sakrila pod svoj krevet u sobi Doma učenika.

Ni prvi školski dan nije prošao bez nasilja. Posle tuče u Elektrotehničkoj školi "Nikola Tesla", povređeni mladić morao je na operaciju oka.

Komentari

''Protiv O. M. (15), učenika Srednje tehničke škole ‘’Nikola Tesla’’, policija je juče podnela krivičnu prijavu zbog sumnje da je pre osam dana, na času, pred drugovima iz odeljenja, udario tri šamara profesorki hemije Mariji Mošić (62) i nasilnički se ponašao.''

Ova je meni predavala hemiju.
Realno, niko je nije voleo...

Nažalost, istinita defka...
Jbm li ga, taj Tesla je zaista baksuzan.
Mada ni u drugim školama situacija nije nešto bolja.

Ili to ili na frku promene ime škole u "Nikola Tesla" kad se desi neko sranje, da zvuče ql u novinama.

Sad se sve svodi na to da se bude u centru pazhnje, po svaku cenu.
Tako je u svim shkolama...

Majmun radi shta majmun vidi....

''Profesor Tehničke škole „Nikola Tesla“ u Surdulici M. M. (51) priveden je istražnom sudiji Opštinskog suda zbog sumnje da je obljubio maloletnu učenicu, ali je posle saslušanja pušten da se brani sa slobode.''

Мало је фалило да се упишем у ту школу пре осам година.