Prijava
   

Nindža-gusar

Već pola sata pokušavam da smislim rečenicu kojom bih počeo opsežno naučno izlaganje biološkog, filozofskog i opštenaučnog fenomena koji nindža-gusari predstavljaju. Reči ne mogu da opišu gargantuansku, gotovo neograničenu količinu energije, kuličnosti i nenadnenadjebijebivosti koju poseduju ova legendarna epska stvorenja. Reći ću vam samo ovo: Kada bi u Ju Gi Jou postojala karta Nindža-gusara, sa tom kartom bi ispodprosečan gik igrač osvojio sve Ju Gi Jo turnire koji su bili i koji će tek biti, sve turnire u svim kartaškim igrama, pa makar bili i tablići, sve sportske manifestacije koje će biti do 20-tog milenijuma, i na kraju, sve žene ovoga sveta, sve to istovremeno. Bio bi Bog na Zemlji.
Sad zamislite kakvi su Nindža-Gusari.
O da.

Neću pričati više o njihovim moćima, jer svaka je priča suvišna. Očigledno je da mogu sve ono što i Moja baba i google zajedno, i to vezanih ruku, nogu, usta i očiju, u bazenu punom natrijum-hidroksida u kome plivaju hidroksifilne leteće ajkule-čekićare sa laserima na glavama. U primerima ću navesti neke od čuvenih Nindža-gusara, posle čega ću biti u komi na nekoliko meseci, zbog sirove psihičke energije koju zrači spoznaja o postojanju Nindža- gusara. Dakle, neki od Nindža-gusara su:

Čak Noris (pola Nindža-gusar, pola kauboj)
Bata Živojinović (pola Nindža-Gusar, pola trokrilni ormar)
Milka Canić
Kurd
Moja činčila
Moderatori Vukajlije
Kaizen
Ljuba Vračarević
Gospođa Božen
Mir-Jam i njeno ultimativno oružje, Ranjeni Orao
Jelena Karleuša i njen Tihi Ubica

Hipotetička bića koja bi mogla da nadmaše moć Nindža-gusara:
Povampireni Nindža-gusar
Brus Li (koji je u stvari inteligentna formacija bezkvasnog hleba sa bogolikim moćima i borilačkim veštinama, mada ga mnogi brkaju sa Nindža-gusarima)
Buda
Isus
Hipotetički Peti Teletabis
Hipotetičko dete učitelja Splintera i Ejpril O'Nil
Gah... Hvata me nesvestica...

Komentari

Nisi ti puk'o, nisi... :) +++

ma ne, dečko je skroz normalan...
+

Ekstra! Dodaj i Božen! Stvarno ekstra!

-
definicija ti je sranje

zajebavam se, matori, + k'o vrata
gospodza bozen.. haha!