Prijava
   

Nindža

Japanske specijalne snage u vreme feudalizma. Nema zajebanijih likova od njih. Svi znate koliko je zajeban Čak Noris? E pa, malo morgen protiv nindži, jer nindže već 50000 godina drže monopol nad svim ultrakul i nenadjebivim stvarima vezanim za ubijanje i razbijanje i čerečenje.
Jedino gusari su sposobni da im se suprotstave. Rat između nindži i gusara traje već 50 miliona godina i čini se da se neće još skoro skoro završiti. Svaki pokušaj diplomatskih odnosa između ove dve ultrakul zaraćene strane završi se jednim "Arr" od strane gusara, jednim "sssok" od strane nindži i jednim masakrom (obostranim).

Prirodno stanište nindži:
Iza tebe
Ispred tebe
Iznad tebe
Oko tebe
Između tebe (tu ih je bar četvorica)
U tvojim ušima
U tvojoj glavi
U svakom "Utisku nedelje" i "Šou Lee Kiš" (stalni gosti, ponekad pobiju druge goste kad ih iznerviraju, ali gosti to shvate tek kad dođu kući bez leve srčane komore)
Iz samo njima poznatih razloga, izbegavaju da se dugo zadržavaju u "Grandovim" emisijama. Kada su gusari to saznali, "Grandove" emisije su postale njihova nova baza.

Komentari

brate + za opičenost!

novi vetrovi sa istoka...;)++++++++

Ja sam cuo da su samuraji jebali nindze u supchic....

Pa ne verujem, samuraji su mogli samo da ih rasture u mačevanju, a nindže su još štošta trenirali, pogledaj na wikipediji spisak veština koje su nindže morale da znaju.