Prijava
   

Niš-najskuplji grad u Srbiji

Još jedna od laži RTS-a smišljena ne bi li se ulični zabavljači preselili iz Knez Mihajlove u Beogradu u moj komšiluk, u Pobedinu ulicu.

Sad kad nam dodju Pilerovi, pa onaj sa majmunčetom, pa Vlada Mutant koji je iz Niša otišao u Beograd da svira u Knezu, iha, ima da bude veselo!!!

Za par dana RTS ima da objavi da je na listi najskupljih gradova u Evropi mrtva trka za prvo mesto izmedju Londona i Ciriha, dok je Vlasotince ubedljivo na drugom mestu!

Komentari

to zemljace + :-)

Ne vozi džabe Zoran Živković Audi All Road, ima se, može se!

Ја дадох плус, али грешком... Гледа се однос просечне плате и цене просечне потрошачке корпе. По томе су Ниш и Ваљево најскупљи градови у Србији. Следећи пут пажљивије саслушај.

@Rigoletto 88

Ajde? (izgovoreno od strane Džordža koga juri 106 000 policajaca)Sad sam se usro, pardon, prosvetlio sam se.

Ал` све те нешто замишљљам како бледо гледаш у екран и чешеш се, све што чује је: "Бла, бла, бла, бла, бла... Ниш најскупљи град у Србији... бла, бла, бла, бла...".
"Јес` да нисам сконтао, ал` `ајде да серем мало."

Imam jedno dete i necu da pravim drugo kad vidim na sta se danasnja deca izmeću. Ti si jedan od onih sto verovatno kad procita neku knjigu (ako ikad procita), pomisli da su svi stavovi koji su u njoj iznešeni sigurno i stavovi autora, pa kaze, majke mu ga, kakav je smrad ovaj pisac, on bije zenu, ili pljacka banku, ili gleda decju pornografiju na internetu...
Na Fejsbuk pa se tamo ističi!!!

Molim modove da gonju prepisku izbrisu, i izvinjavam se zbog ucesca u istoj. Hvala

Vojo isprovociran si ? ;-)

U Nišu se možeš napit za 3oo dinara. +

Ubedljivo na drugom mestu. +