Prijava
   

Niško pivo

Pivo koje je alfa i omega juga srbije.Pivo prisutno na svakom gradilištu. Ima i kvalitet i kvantitet. Ne postoji u ambalaži od 0.33 ili ne daj bože u limenci,već samo 0.5 l. Ima ambalažu koja je simbol bivše Juge. Klasicno je zidarsko i domaćinsko pivo.Pije se drugačije od ostalih,mora da bude meraklijski, kako dolikuje narodu juga Srbije.Pije se iz flaše, nikako iz čaše,jer dok se presipa iz jednog u drugo pivo gubi šmek i to zna svaki Nišlija. Ovo pivo, kako kažu niške pivopije, ima veći kvalitet od ostalih, takozvanih brendiranih, tek ispiljenih piva. Niško pivo živi u simbiozi sa klupama ispred dragstora. Svako ko dodje ispred dragstora i sedne na klupu,to se zna,dragstordžija odmah donosi 'ladno Niško.

Komentari

Заборавио си да поменеш оно тровање нишким пивом од пре неколико година, ја сам лично био отрУван, хтедох да се растајем са душом :)

hahahahah otrUvan :)
Nisam ja čuo za to

Била нека отровна серија са деда мразом на етикети, сећам се врло добро :) . Додуше ја сам обалио 10ак комада, и да је било ок пиво ја бих вероватно опет био отрУван ;)