Prijava
   

Ništa me ne pitaj

Rečenica nakon koje sledi opširan odgovor na postavljeno pitanje.

-Što si neraspoložen ceo dan?
-Ništa me ne pitaj. Idem ti ja jutros ulicom... (15 min kasnije)... i eto, kako da ne budem neraspoložen.

Komentari

e sad sam te već prepoznao. jbt, odakle ih više vadiš? skoro sve su vrh...

Ххахаххаха ја овако смарам понекад после овога ништа ме не питај :) ++

Ma ništa me ne pitaj, ovaj Straja je zajebao sve, i ima defke do jaja.

kako gde ih nalazi? svuda po netu. malo ovde, malo onde, ali uglavnom nije njegovo nego plagijati. ali čovek se posvetio tome. ko zna koliko časova dnevno potroši gledajući smešne snimke na jutjubu ili čitajući sajtov zabavnog karaktera. pa onda prerada da se ne provali da je tuđe. vunderkind. svaka čast. a da i definicija dana, više komada. pojavio se sa Jaganjcem i nastavio blistavu karijeru.

stratimire skroz si u pravu. a ti provodiš sate čitajući moje definicije i komentare pa inspirisan njima i ti napišeš po koju. koji ti je ovo nalog po redu?
@ostali koji su komentarisali: Hvala :)

ne provodim sate čitajući tvoje plagijate. kakve veze ima koji mi je nalog? bar ne pravim duple da bih sebi povećavao popularnost, a ne bi me začudilo da si ti i to uradio, pošto ti je ovo jako bitno, sav si u tome. gde su plagijati tu je i dupli.
ako ne možeš da imaš drugi vid zabave onda je u redu. ako to radiš da bi ti neko rekao bravo, da bi bio popularan u svetu gde ti niko ne zna ime, onda je mnogo glupo.

kakvo političenje i presipanje iz šupljeg u prazno začinjeno sa malo umetanja nenapisanih reči. budi mi pozdravljen

šta je političenje? možda si mislio političarenje? nema veze, nisi znao, još si mali. verovetno je presipanje, ali samo u prazno, jer tebi do mozga ne dopire. ti nastavljaš sa plagijatima. to nije tvoje. to je neko drugi smislio, postavio negde, napisao neki skeč, foru a ti si to uzeo i postavio kao tvoje autorsko delo. većinu toga što si postavio.