Prijava
   

Nizak gaz

Spušteno žensko dupe, ali ne u smislu sočnih jabučastih polulopti koje prosto mame svojim izgledom da na njima ostaviš šaru, nego više kao rezervni padobran na dupetu pilota iz prvog svetskog rata. Neprivlačno čak i najokorelijim guznim fetišarima - mršuljava cura, a dupe ide za njom kao neatestirana auto prikolica za polovnim fićom.

- Nije loša ova mala...
- Nije spreda, al' kad prođe...
- Što brate?
- Ima nizak gaz, ne može iz poplave suvo dupe izvući nikako.

Komentari

moze srat sijalice

Preterano slikovit opis... +++

Ne znam baš, Bruća, što kažu telo je do jaja al u faci gabor. Mislim na ovaj deo s poplavom, komentarisati žensko dupe se smatra neukusnim (bemliga zašto) a sprdnja na poplavu takođe. E sad, ukusno + neukusno može u istoj misli, ali neukusno + neukusno baš i ne ide (ukoliko nije totalni crnjak, a nije).

Dublja pozadina, a?:)

+

grujane, problematika je u aktuelnosti, ako posmatraš definisani gaz kao sposobnost Srbije da se izbori sa problemima, a niskost dupeta kao želju vladajuće koalicije da zaista i pomogne onda imaš sasvim drugačiju sliku...

zar zaista misliš da za mene postoji loše žensko dupe?

Pa ono jes, i to što kažeš, ako tako gledamo slika je posve drugačija, a s vladajućom koalicijom ionako nemam problema da dovedem bilo kakvu niskost u vezu.

zar zaista misliš da za mene postoji loše žensko dupe?

Bože me sačuvaj, to ni inače ne postoji, ima samo više ili manje dobro.

Relativno aktuelna....pominje poplave :)
+

danas ne sme čovek ni da kaže da se upišao da ga odmah ne optuže za stavljanje poplave u negativan kontekst :)

А што знам шапчанку са спуштеном буууљомм..