Prijava
   

Nova koncepcija igre FK Crvena Zvezda

Više se ne govori o taktikama, koncepcijama, igračima, kapitenima, plejmejkerima i slično, već samo o protivničkim "strahovima od Marakane", kao da kada protivnički tim izađe na teren svi će početi da ih gađaju kamenjem i govnima.
Drugim rečima, pred svaku kritičnu utakmicu, igrači i stručni štab se šljihtaju navijačima da ih ovi, u slučaju neuspeha, ne bi obesili za jajca, ili naterali da ovaj put umesto majica "Pravda za Uroša", nose "Mi smo najveći majmuni na svetu".

Vladimir Petrović Pižon: "Mislim da će Dinamo Tbilisi osetiti veliki strah od Marakane."
Đorđe Tutorić: "Nikome nije svejedno na Marakani"
Nikola Lazetić: "Sve je to ok, ali vidite, ipak niko nije ostao ravnodušan na Marakani. Naši navijači su bla bla bla."
Predsednik Lukić: "Znamo ko smo i znamo šta smo." (Šta je time hteo da kaže, zna samo on) "Verujem da će utakmica biti teška, ali verujem i u to da će protivnik biti u šoku kada izađe na Marakanu."

Komentari

Da, to sam i ja primetio. Izgleda da je jedino igračima "sve jedno na marakane", pa mislim da je krajnje vreme da i oni počnu da se plaše marakane. U stvar, to i jeste najbolja moguća situacija - da se sami igrači najviše plaše navijača pa da im ne pada na pamet da rade šta hoće.

Samo da znas dobio si + ali Pizon je Vladimir i ne znam da li si namerno stavio da se šljihtaju pošto treba da se šlihtaju:)

jes tako, a i partizan ima svoj pakao pionira. dobro, to stvarno jeste ludnica i partizan uglavnom pobedjuje, al ajde... + od mene

Pozdravljam komšinicu...i njenog najjačeg navijača;)+

kad smo za džabaka rusima dali NIS tako da sad mogu da nas prcaju kako hoće, dajmo im i zvezdu i partizan. vole to rusi, al, bar im to sada naplatimo. pilsPlus!

ББ кинг - добро си приметио :) Ваљда ми је Пиксе био у мислима у том тренутку :)))

Да ли Партизан побеђује зато што има добар тим, а не зато што је у Пионору пакао. А Звезда има несрећан тим у коме је најбољи играч Никола ЛАзетић! Шта рећи??????????????

Dora defka-i tragikomično istinita...Iako sam GROBAR, dajem ti+...

+
ja bi tebe ababovicu za predsednika Zvezde, barem si definicijama zasluzio.

Ево поново, данас читам, Пижон каже "Чеси се плаше Маракане и 50.000 навијача!"
Ц-ц-ц