Prijava
   

Novajlija na Vukajliji

Došao si na ovaj sajt sa namerom da kobjasniš. Čuo si da je ovde kul zezancija, a mogao si da vidiš i po posterima koju tvoji drugari kače na fejs. Misliš da su ovde svi super i dobrodušni, ali zajebao si se matori. Moraš da gradiš svoje ime na ovom sajtu. Niko nije prošao bez po muke kad je bio mlad na Vukajliji. Srećom, nisi na sajtu za vreme Care, tako da imaš jednog okrutnog manje na grbači. Ali tu su ostali.

U početku samo snajperišeš, i sve ti je kul. Smeješ se definicijama i posterima, ali ne čitaš komentare, jer nije sve baš toliko dobro koliko si mislio. Al' dobro. Tek treba da naučiš. Sve ti je blistavo, dok ne izbaciš definiciju. Naravno, ona je plagijat. Iako nisi hteo da plagiraš, bivaš banovan jer si isplagirao veoma popularnu defku, a pritom si pisao još pokoje sranjce. Tvoj pogled na Vukajliju se menja. Razmišljaš u sebi kako si mogao da imaš skor 0:16 i zašto su neki Gambi, Dankan Ferguson i Ciklon te onoliko upropastili komentarima. Shvataš da je Vukajlija jedno mračno, zlo, gadno mesto, na kojem samo odabrani prolaze. Baš kao i svuda u svetu.

Kad te odbanuju, trudiš se svim snagama da napišeš dobru defku, ali ne ide. I dalje očigledno postoje oni kojima se ne sviđa tvoje sranje, a to je obično velika većina. Sve mrskije gledaš na ovaj sajt i kontaš da nije za tebe. Ukoliko si uporan i stvarno se potrudiš sa definicijom, možda i uspeš. Takvi su retki. Većina novajlija posle prvog bana ode u kurac psujući i Vukajliju i Džimija i moderatore i dobije još težu banančugu, te se vrate na Demotivaciju. Uglavnom, tvoj život na Vukajliji ne mora da se završi nakon prvog dana i bana. Razmisli malo. Možda jednog dana dobiješ Vukar za najboljeg novajliju, a onda će da pričaju "To je onaj što smo ga banovali odma, ee kako je bio smešan, a dajgle ga sad.".

Komentari

Baš bih volela da vidim šta će da kažu novajlije. :))

Мислиш да они стварно читају дуге дефке? :)

Mislim da će baš ovu pročitati. Ipak su pomenuti. :)

Prvo i osnovno, većina njih pravi jebene postere koji su na nivou onog poslednjeg primata, naravno sa sve onim kezavim smajlijem na kraju, bez toga nema 'leba. Drugo, čak i kad se odvaže da nešto izbaljezgaju, toliku količinu gluposti prospu da to nije normalno. Takođe, ne treba generalizovati, ali ima i odličnih novajlija ovde, samo su mnogo retki i jedino će ti oni ovo i pročitati... :)

Ја сам релативно нов, 29. мај 2011. регистрација, али сам добро упућен у путеве Вукајлије хД

И Патрик и + приде :)

Добро, логично је да ће да се појави 10 у 10000 добрих аутора, о чему причамо онда?.

Ovo sto si ti napisao nije novajlija nego duvajlija...

Stvarno treba određena doza mazohizma da bi se proguravao ovuda. Opcija broj dva je da se ni ne proguravaš, ne stresiraš se mnogo i pišeš za svoj gušt.
... eventualno na divljenje bliže porodice i prijatelja, a i ribe vole kaci rasan.

КАЦАМ РАСАН!

Od mene plus. I ja sam u neku ruku novajlija :)

И ја сам Новајлија.
Кад се сећам шта ми је Корле радио само на једном налогу. :( Још написао исод аватара свог: Немојте да делите минусе кад вам обришем дефку, само ћу да вас џаба банујем трајно. Ал ја моро да покушам. :)
Одлична дефка.

Срећом, ниси на сајту за време Царе, тако да имаш једног окрутног мање на грбачи. Али ту су остали.

Mene je moj Cara branio od Ciklona... Caro moj, ko te uze!? :'(

Ja sam se naježila. Bude ti se emocije. :) +

I ja sam novajlija. ++

KELTE VRATI MI CARUU!! UZMI SVE OSTALE!

Јепте се, бре. Цара се сам одузео, дизвинете. Тако је тео, човек.