Prijava
   

Novak Đoković

Čovek koji je posle debakla srpske košarke uspeo da nas vrati u sam vrh svetske sportske scene i jedan od razloga za opravdanje teorije da smo mi srbi nebeski narod. Ujedno i čovek koji nas je svojim ulaskom u sam vrh tenisa naterao da zaboravimo da smo medju zadnjima u svetu po ekonomskoj stabilnosti, standardu života, davalaštvu krvi, novinarskoj slobodi, a prvi po broju pušača, korupciji, srčanim oboljenjima...

ŽIVA ISTINA
Na dan kada je Djoković pobedio Tongu svi u firmi smo znali da je samo pitanje dana kada će firma da nam propadne. Pa ipak, u trenutku kad je dobio meč kroz celu firmu se čuo usklik odučevljenja, kao da ljudima nije bitno što će za par dana da izgube posao, što se i dogodilo.

Komentari

Jebi ga . Na žalost u pravu si.

To ti kazem. NJemu svaka cast, iako ne pratim sport moram da priznam da je decko stvarno Car, uspesan je, harizmatican, ma nema mu zamerke. smara me samo da ljudi prave toliku dzevu oko njega, kad pobedi neki mec kao da je cela Srbija pobedila, svaka budala Noletov uspeh slavi kao svoj. a kad bude poceo da gubi isti ti ce ga pljuvati na sva usta.

Migza, trebalo je da zovete Noletovog ćaleta, čovek očigledno zna znanje! Jesi li video kako je otkačio parazite iz T.Saveza?

Debakl je idealna reč...