Prijava
   

Novi kompjuter

Imaš komp šest godina, malo se čudno pali (neki kažu da podseća na traktor), igrači na Pes-u ti se malo čudno kreću a otvaranje stranice na internetu je nekada i višeminutni proces. Ipak taj kompjuter te služi, upali ti se kada je najbitnije, kad se iznerviraš zabodeš ga zato što je staro govno i baš te briga jer znaš da niko neće reč da ti kaže što si zabo komp koji vredi 50 evra. I tako ti jednog dana dopizdi da ti igraš igrice od pre 4 godine dok ti svi seru kako je novi pes mnogo dobar i ti odlučiš da uložiš 400 evra u novu mašinu i još izvučeš odnekud 200 evra za nov monitor (ravan da ti ne ispadnu oči od onog zakrivljenog što bi rekla moja keva). I tako ti radiš nešto na internetu na svom novom kompu i odjedanput komp zabode. Ti popizdiš al kažeš ajde nije strašno prvi put mu je. Sedneš opet igraš igricu i taman ubiješ nekog mnogo zajebanog lika i kreneš da se sačuvaš kompjuter se restartuje. Ti opet popizdiš, kreneš da zabodeš monitor i kurac, monitor tanak 5 cm grehota da ga zabodeš. Ništa ti se nekako suzdržiš kreneš sve ponovo, upališ komp i radiš na njemu dva sata, on radi kao satić ti srećan što ga nisi zabo jer grehota da udariš tako savršenu mašinu i u tvojim velikim trenucima radosti komp se opet restartuje sam od sebe. Ti opet ispizdiš, gledaš gde da iskališ svoj bes vidiš monitor tanak, kućište novo i skupo i ti šta ćeš odeš u drugu sobu i šutneš stari komp i poželiš da ti se vrati vreme blagostanja kada si mogao da se iživljavaš na monitoru koji je mogao da izdrži sve tvoje udarce.

Komentari

Zato menjam tastature i miseve na svakih mesec dana :D + i om

ja moju samo saniram :)

Pronalazim se! :) Stvarno coveku nekako dodje zao da sutira ove nove kompove, iako to cesto zasluze. Ovaj sto sad imam je kupljen sa ubagovanom plocom il tako nesto, pa mi se u pocetku restartovao na otprilike svakih sat vremena, a posle sve cesce i cesce. A ne mogu da ga bijem jer je monitor tft, a kuciste ima ona plasticna vrata glupava, pa bi se sve raspalo na udarac. thumbs up :)

ja sam moj monitor toliko puta udarao da je jedno vreme sve prikazivao plavo,pa ljubicasto,pa zeleno,pa zuto ... pa smo jedno vreme burazer i ja kada sednemo da picimo igrice,stavljali naocare za sunce na oci da bi mogli normalno da gledamo u monitor,da ne bole oci posle ... zamilsite kevinu facu svaki put kada udje u sobu ... :-)
na svu srecu,svaki put se vracao u normalu...posle nekog vremena ... :-)

i dalje nisam kupio nov komp ...

ni ja nisam uzo nov ,)
a stari po nekad kaznim tako što ugasim pljugu o tastaturu...)))

Ja imam novi komp al' mi je zato monitor star pa imam problema sa slikom. Kad se pali nista se ne pojavljuje a kad ga iskljucim i ponovo ukljucim proradi. Neki put ga treskam o zid dok se slika ne pojavi.

eh... stara dobra vremena.... :)

ja sam ovaj moj zabo malo jače pa sam morao da čekam da se razlivena boja vrati nazad :D

Meni se novi komp (k upljen 2008., posle 5 godina starog)pokvario 2 puta- za 4 meseca. Nešto su zeznuli na ploči i oko napajanja kada su montirali... +++

Ja moju krntiju ne menjam, niti mi pada na pamet. Nasmejao si me, svaka cast za defku!

Ja imam slican fazon sa stonim tenisom...imam jedan reket satro dobar nemacki i par kineza (2 za 400din) i onda kad se iznerviram njih lomim xD

Ljudi batalite Windows, Mac OS je resenje za sve probleme ;)

amin +
ovaj moj ima tacno 6 godina, lupam ga dje prije stignem... ali stvarno radi kao sat :)

ja obicno popizdim na tastaturu, krenu da ispadaju dugmici masovno.

Hardware je deo racunara koji se udara kad zaglavi software. Racunar, takodje, radi na beli dim. kada beli dim napusti racunar, gotovo je s njim.

Ja svoje osvete na hardware-u izvodim bacanjem misa o sto tvrdju povrsinu :) Jeftini su i lako se dolazi do njih.
Cesto puta me masina izivcira, posebno kad nesto bas vazo radim.