Prijava
   

Nužnik WC tipa u autobusu

Izum koji je najverovatnije konstruisao neki žešći optimista, okoreli vernik u ljudski rod i civilizaciju uopšte. On je, takođe, i neopisiva budaletina obzirom da je svojim pronalaskom na neobično surov način kaznio sve one koji uveliko znaju da je to u šta on veruje - teška i nedvosmislena idiotarija! Uz još par sočnih opservacija na račun njegove čestite majke, pređimo na bit stvari i sagledajmo gde se to naš Proka Pronalazač zapravo preračunao, da ne kažem ZAJEBAO. Pre svega, treba shvatiti da je čovek kao vladar planete Zemlje i najsavršeniji oblik života na istoj ( sirene ne postoje, iskulirajte loma ), isto tako i najsavršeniji oblik teške stoke i đubreta, bez obzira na aktuelne napretke na poljima nano-tehnologije, Higzovog bozona i svemirskih istraživanja. Elem, za nekoga ko je tako moćan, samostalan, sebe svestan i neopisivo razvijenog nervnog sistema, čovek je, paradoksalno, izvanredno GLUPO stvorenje pa mu je, na primer, neobjašnjivo teško objasniti da se u malom WC-u putničkog autobusa za Berlin (firme ''Lasta'' ), NI U KOM SLUČAJU NE SME VRŠITI VELIKA NUŽDA JERBO ĆE DA SMRDI, čak i ako je ta informacija pomenuta više puta preko razglasa a i na vratima inkriminisane kabine veoma maštovito je depiktirano PRECRTANO GOVNO što jasno aludira na neželjenost prisustva istog unutra. Iz ovog ali i iz drugih razloga geografsko-kulturološke prirode, jasno je zašto je ideja instaliranja jedne male higijenske jedinice u prostor kod srednjih vrata u potpunoj koliziji sa pravom prirodom homo sapiensa. Hvala na strpljenju i putujte avionom.

Čak i ako je JAT u pitanju.

Komentari

Cenim popizd, ali malko si se pogubio, kolega. Teško se prati

Čekaj, ne kapiram zašto si rekao da se teško prati. Baš je koncizno, jebote! A daj....!!!!!

Prevelika digresija na ljudsku prirodu

Ali upravo su antropološki razlozi ti koji su odgovorni za disfunkcionalnost funkcije sfinktera kada se to od istih zahteva! Uprabo je to arhe-poenta svega lolololoo :))))

zato ovi iz jedinstva vranje zaključaju wcee pa seri u gaće .) +

Istina, grofe, sad me podseti... Profo, gde ti nađe otključan WC u busu? Ja to još nisam doživeo da vidim.

U ovi' ''internacionalni''...

ja i paja smo vozili ove putujuce wc-e...paja vikao preko razglasa a ja praznio kible..

fin, kulturan posao, covek lepo izadje i zahvali se "fala ti prijatelju, olaksao sam se"

Одлична дефка...! Кења ми се од тих закључаних вецеа...

+++

E, zato u Nišekspresu to odma' rasture i izbace iz busa, a pauza može ne pre 3 sata vožnje, a ti se snalazi. Za malu nuždu muškom delu putnika nešto lakše da se snađe, doduše.

nesam školovala... stvarno, nijesam imao čast da sjednem na taj tron +

ko su ti drugovi čutura pavle i jarić t živadin, seku naše šume, uništavaju čovekovu okolinu...

Za malu nuždu muškom delu putnika nešto lakše da se snađe, doduše.

Да, узмеш флашу од Хелоуа... Лололо!

Za malu nuždu muškom delu putnika nešto lakše da se snađe, doduše.

:)

slažem se. duša te zakloni :)

Jebe me naslov i dalje. Nije nekako...epski, jebiga!

a da probas sa "nuznik"?

to je epski...

a da probas sa "nuznik"?

to je epski...

+1

Јавио мислис Нужник?

Dobra profe! :D

A klozet?
Da nije previše lirski??
;))

Na ekskurziji jedan mentol se iskenja u busu, usmrdeo na život ali smo mu posle mozak pomerali mesecima, ma sada da ga vidim opet bih mu to nabio na nos jer se retos ukenjao bukvalno ispred hotela, nije mogao da sačeka minut. +++

Jedino da se iskoristi na kvarno momenat noću dok svi spavaju...mada s obzirom da verovatno trešte "Kursadžije" ili " Tesna koža", teeeško i tako :)))

"Kursadžije" ili " Tesna koža"

Izvanredno poznavanje autobuskog opusa.

Na ekskurziji jedan mentol se iskenja u busu, usmrdeo na život ali smo mu posle mozak pomerali mesecima, ma sada da ga vidim opet bih mu to nabio na nos jer se retos ukenjao bukvalno ispred hotela, nije mogao da sačeka minut. +++

KOji flešbek! Imao iks puta takva i slična iskustva a ja sam ti, pazi, išao u finu školu - sve divna deca, muzičarska! Al im smrde govna zato....UUUUUUUU :))))

Ub'o si jedini ispravan linak, da znaš :)