Prijava
   

Obrezivanje

Procedura nakon koje muskarcima ostaje go kurac. Sve popularnija u Americi, mahom i zbog mnostva popularnih serija koje nas uce da se zene gade neobrezanih muskaraca.

Seks i grad: Jedna od protagonistkinja serije je odbila da upraznjava seks sa neobrezanim muskarcem, opisujuci njegov penis kao 'shar pei'

Nip/tak (Rezi me): Sesnaestogodisnji sin jednog od glavnih likova je pokusao samoobrezivanje, u strahu da ce mu se devojka smejati.

House MD: Covek se tesko povredio pokusavajuci da se sam obreze na zahtev devojke, koja nikad ranije nije videla neobrezan penis.

Komentari

bolesnici američki. al možda i nije čudo kad idu u salone da im munu cevku u šupak radi ispiranja creva i usputne analize sadržaja. stvari treba da budu prirodne i pomalo dlakave i muške i ženske.

То нису Американци измислили. Само су преузели од Муслимана, код којих је то као обавезно. А и у Европи је све чешће. Иначе, то ваљда мора да се изводи код фимозе и неких сличних стања. Нека ме исправи неко ако грешим.

+ за деф.

Ma ništa bez rol kragne...

Naravno da nisu izmislili Amerikanci, ali nisu izmislili ni Muslimani, vec su to preuzeli od Jevreja koji to isto rade ali su, jelte, starija religija.

Obrezivanje inache nije obavezno ni kod fimoze, koja se moze resiti na druge nacine.

Muško telo je onakvo kakvim ga je Bog stvorio...Zašto menjati...

+
Obrezivanje je dosta prisutno i kod Srba pravoslavaca, osobito kad sluze vojni rok, pa obrezu kurac da bi dobili 3 nedelje odsustva tj. kucne nege.

A House je bio najjaci:
"Da vratimo mi to u futrolu."

Ja sam se obrezao, jer obrezivanje garantuje da ne može doći do bakterijske infekcije kare :). A i još je seks mnogo bolji nego kod neobrezane kare ;). Ali košta boga oca, 200 jevreja, plus mesec dana ne smeš da karaš xD

sviđa mi se mazanje njihovih stavova i poruka + i omiljeno