Prijava
   

Oči boje meda

Legendarna pesma Ekatarine Velike,koja ih je zapravo i učinila poznatim,njihov prvi veliki hit. Nema potrebe da se govori o nasleđu koje je ovaj bend ostavio,a o tome koliko su veliki svedoči i sposobnost da naprave umetničku pesmu o ejakulaciji u usta. Ostalo je istorija.

" Na tvoje usne boje mesa
spustiću kap svoje vode,
pustiću glas iz grla..."

Komentari

ovo pojma nisamo imo...svaki dan nešt novo naučiš... +

Хахаха, мислио сам да сам само ја овако протумачио те стихове. :)

Jeee, jos neko perverzan poput mene.

Ne radi se bas o ejakulaciji u usta, nego na druge usne boje mesa, ako razumijes sta ti ocu reci, ali, nebitno svako ima svoje vidjenje, bitno je da slusas dobru muziku :)
GO GO EKV FANS !!!

Може и тако,и о томе сам размишљао,у сваком случају,поента би била слична :)

hm, ja isto mislim da su druge usne boje mesa u pitanju, ali pesma je u svakom slucaju savrsena :)

Па да, може и тако да се протумачи. :)

izvinjavam se što kvarim zabavu vama sa prljavim mislima aaaali.. čitala sam neku maginu biografiju nedavno, ''vrati unatrag'' se zove, u principu neki njen prijatelj koji prepričava svoje razgovore s njom i daje gadne detalje o poslednjim godinama njenog života. -.-
ipak, knjiga sadrži magina tumačenja manje više svih pesama, usne boje mesa su ubodi na venama, kap svoje vode je znoj narkomana u krizi, glas iz grla se opet vezuje za osećanja u krizi.

honestly, ekv i pesme o oralnom seksu?
nema šanse. :)

Можда си у праву,Мери Су,нисам читао биографију,али сумњам да је ико од њих сматрао орални секс дегутантним - мени уопште није непојмљиво да су они направили песму о томе,и то добру. Не мора свака да буде метафизичка. Али,верујем да је тачно то што си рекла,нико не зна боље од Маргите право значење стихова.

pa znaš kako, kod zavisnika od heroina seksualni nagon je jako jako redukovan - što bi pisali o nečemu o čemu ni ne razmišljaju. xD

ne mora, naravno, svaka pesma EKV-a da bude 'metafizička', i svako treba da tumači onako kako mu najbolje odgovara. :)

Верујем да си у праву, Мери Су. Али тешко је извести такво тумачење из самог текста, верујем да ни ти ниси тако тумачила док ниси прочитала ту биографију. Али претпостављао сам да има скривено значење, да је секс (орални, вагинални - небитно) само параван.

Sokiran sam koliko glupih stvari ste upravo rekli...Pre svega usne boje mesa aludiraju samo na jedno...A mislim da je orgazam i seksualni cin nesto uzviseno i egal sa metafizikom spaja nas sa nebom...Upravo ste pokazali da ste propustili par casova knjizevnosti Milan Rakic - Iskrena pesma...

@ MERI SU Procitao sam Vrati unatrag i nisam mogao da verujem da neko sa manjim IQ od 100 moze da poveruje takvim banalnim izjavama...A najsmesnije je kada on jedno 10 puta u knjizi citira njene izjave kako je on veliki covek,dobrocinitelj.Apsolutni debilizam.Pogledajte samo kritike te knjige...

Palo mi nesto na pamet upravo> Mozda je pesma trebala da glasi Oci boje meTa :) Meta u kasicici. Trag pod levom miskom- od igle, i tako dalje.