Prijava
   

Odbojkasica, teniserka i poneka atleticarka

Tri najcesca, takoreci standardna tipa sportistkinja koje muskarci koriste kao motiv prilikom desanko-sakisanja i, generalno, one su redovne pokretacice erekcionog sektora kada je sport u pitanju. A i kada nije.

Prve su u najboljoj poziciji, jer se daju videti i na pesku, u kupacem, sa sve svojim odbojkaskim pokretima, pogotovo kada je prijem u pitanju. Najcesce visoke i nogate. Mana- male grudi.

Pozitivna strana teniserki je sto imaju bar jedan iznadkvalitetan deo sebe ( misli se na delove Jelena Dokic ) i sto vriste po terenu. Izuzetak je Lindzi Devenport.

Atelticake- sprintasice, skakacice u dalj i vis. Sa bacacicama kladiva se nije zajebavati. Top preporuka: visebojke (sposobne za vise disciplina).

Muskarac koji kaze da je ova definicija laz- ili je ekstremna lazovcina, ili je gej!

Komentari

Nije laz...Jel sam pogodio sta trebam da kazem?Hehe,plus.

e jebi ga ja sam peder, al sam ti ipak dala plus...

U ovoj definiciji svi plusevi se racunaju podjednako, nema plusno-minusne netrpeljivosti. :)

Nije laz, sem toga da odbojkasice imaju male sise :D I da, najbolje su. +

Ne kazem za sve, ali vecinski da. A dusa me je zabolela kada sam cuo da je neka mlada rumunska teniserka morala da ih smanji da bi napredovala u karijeri... Kud ide ovaj svet...

истина анти...ја сам и сузу на то пустио...шмрц...

Der, der, Cica, bice sve u redu, dolazi leto, bice odbojke na pesku. :)

Davno bese kada sam to radio,ali otkricu i imena svojih "ljubavnica" iz tog perioda: Odbojkasica-Dragana Gaga Ilic,iz one stare sampionske generacije Zvezde,anfurana plavusa sa opasnim dupetom;Teniserka:Marija Kirilenko,a pre nje naravno DoJkicka;i za kraj Atleticarka:ali samo jedna Merlin Oti,sad mozda ima 50 godina,ali je u moje vreme bila dobra macka :)

koja laž....ja drkam na pornićarke i ortakovu kevu, a ponekad i sestru.