Prijava
   

Odraditi tetris

Izvesti nešto na planiran način. Dovesti stvar u red.
Izraz vodi porijeklo od naziva poteza u istoimenoj igri pri kojem se ubacivanjem uspravne figure u unaprijed pripremljen prostor za nju, čiste odjednom četiri reda.

A: I šta kažeš, Šomi upisao ETF.
B: Da, bre. Prošle godine.
A: Jebo te ona budala na ETF otišla. On ne umije bre ni sijalicu da zamijeni. Možda da vari zna eventualno... ako me razumiješ.
B: Miki, on sad jedan od boljih tamo u klasi.
A: Ne seri, on?
B: Da bre, doveo se u red čo'ek. Dao sve ispite u roku i to sa devetkama i desetkama. Uz to još počeo i da trenira nešto. Može se reći da je odradio tetris.
A: Ma, sve se može kad se hoće. I ja ću tako sljedeće godine.

Komentari

Sviđa mi se, lepo telo, dobre noge, sve u svemu zgodna defka :) +

Blagodarim maćori.
Mene nešto jebe što ne stižem da razradim malo više defke nego su ovako nekako... šture. Pritisle ove knjige jebem im mater. Jednom rukom kucam, drugom pratim dokle sam stigao sa ispitima ;)

E znam tu muku, tako i ja. Kaže mi Skroz Otkačen, na jednoj defki koju sam završio rečenicom tipa 'ajde daj to pivo iz frižidera', da li je to zbog dominacije muškarca ili nedostatak inspiracije...zbog ispitnog roka Boga mazo! :)

Lijepo uklopljeno. Solidna defka +

Ipak je šturo ponekad i dobro
+

Stari vele dai što je brzo to je i kuso, pa ne znam ;)

Primećujem ti neke razmake među rečima od šesedam spejsova, iskontroliši se. :)

A to je vidim i nesssoj primjetio. Možda je do rezolucije. Kod mene tako ispravim tekst sa lijeve strane al' na nekim kompjuterima valjda drugačije izgleda.