Prijava
   

Ogovaranje

Je omiljena zabava plašljivih a ne dokonih, jer takvi ljudi o drugima imaju maksimalan broj informacija i saznanja, dok ih sopstveni postupci teraju da se skriju iza svoje senke i sebe predstavljaju kao ikone morala.

Gospođa sa petog vidno pregažena sa svojih 47 (u njenom svetu 39) godina, sa inteligencijom čepa paste za zube, koja se kara sa Glavnim šefom gradilišta, Miškom (prodavcem iz Trgoprometa), par komšija a moguće i još nekim; očigledno nevaspitane dece, recimo ima najnovija saznanja o svakom mom odevnom predmetu, pratiocu, automobilu koji me eventualno poveze ili doveze (nedavno sam saznala da mi je drugaricin ćale "onaj novi")... Dok je ona "brižna majka, odana supruga koja svakog jutra ide na pijacu, a kuva ručak dok joj muž ne dođe, tako da o njoj i nema šta da se priča" - njena izjava.

Komentari

kako si ih dobro opisala, svaka cast!

Mogu misliti koliko si pukla, kad si morala definiciju da napišeš:)

Па нисам пукла смејала сам се :)

Samo reci svom maestralnom bratu Apolonu, ako treba neka koka da se koka, i pomoc stize :-)
+stvarno dobar opis!

Ccc...izogovarala si komšinicu. :)

Само сам је представила :)

Ja sam dao minus, zbog Miška i mesta gde radi, a i zato što nisi rekla kako su te osobe plašljive. A i ovo za dovoženje mi sumnjivo:)

+++
A sto je najgore, takvo ponasanje vise nije rezervisano za sredovecne zene i babe, sada je puno takvih i medju mladjom populacijom

са интелигенцијом чепа пасте за зубе --> cela definicija je dobra, ali ovo mi je najbolje. :)

Хвала људи нисам очекивала да ће одсечак из свакодневног живота имати овакав успех :)
Букајлија, Мишково радно место је такво какво је, а ако још једном прочиташ видећеш да ЈЕСАМ написала да су плашљиве.