Prijava
   

Oktobar 9

Poslednji ispitni rok u školskoj godini na privatnim fakultetima.

Studentkinja privatnog fakulteta: "Izvinite gospođice šalterska službenice, gde da ubacim ovu molbu za dodatni ispitni rok?"

Gospođica šalterska službenica: "Treće sanduče levo. Ono sa pozlaćenim vratancima. Pored njega vam je i uputstvo 'Kako ubaciti molbu u sanduče'. Izvinite što vas ovo pitam, ali zar vam nije bilo dosta rokova? Mislim pro-ultra-godlike-dekan vam je odobrio čak i Oktobar 9. Zar vam to nije bilo dovoljno?"

Studentkinja privatnog fakulteta: "Znate kako! I treba da se izvinjavate što me to pitate! Ali ako vas već toliko interesuje, moj patuljasti pinč je imao mononukleozu, morala sam da ga lečim i propustila sam jedan rok!"

Komentari

svaka čas' +
neko mi je pričao da je jedna riba došla na privatni faks na ispit, rasplakala se, rekla da će se njeni ljutiti na nju ako ne položi, i dali su joj 6...

kramponom ... mnogo pljujemo ove privatne brate ahahaha

zapate tebra ja pljujem SVOJE! :))))) ti si pretpostavljam na državnom?

pa pretpostavljas...nemam ja nista protiv njih ...ali nekad je katastrofa sta se desava...znas ti bolje verovatno od mene

jašta da znam! iskreno ja sam za neki balans. mrzi me da sad nešto kenjam šta kako, ali kad se to sabere, izblenderuje i podeli sa dva, moj zaključak je da je privatni faks manje zlo!