Prijava
   

Oliver Mandic

Kao sto je jednom rekao Bora Djordjevic: "Nikad nisam video ni boljeg muzicara, ni ludjeg coveka."(mada se ni on ne razlikuje mnogo)

Komentari

da je zajedno sa Borom umro na vreme ,sada bi obojica bili legende ,a ne frikovi ko danas

Nisu morali da umiru, mogli su jednostavno da batale nacionalizam i Arkana, ali profitercina ih je zaduzila,jebi ga.Nisu samo oni krivi sto su takvi.

Nisu morali da umiru, mogli su jednostavno da batale lazni nacionalizam i Arkana, ali profitercina ih je zaduzila,jebi ga.Nisu samo oni krivi sto su takvi.

Мени не сметају ни овакви... +

po sopstvenim rečima iz nekog davnog intervjua, on je morao da ima strava dobru pesmu da bi to na nešto ličilo. kad malo bolje razmislim što se tiče muzike, čovek je genijalac. sa tako lošim glasom praviti tako dobre pesme... a da. da ne zaboravim tebi pilsPlus.

Naskakao mi na jednu drugaricu, koja je 86 god. :)

Tip je tenkre, ali ima neke dobre pesme. Ona "Govor tvoga tela" je mnogo dobra. A na yt je ima uz mnogo sipmatične fotografije

JBG, njegove pjesme (O.M.) su mi kad sam ih prvi put čuo u "O.M. i BG noću", što neko reče, zvučale kao 20 god. stara klasika (u pozitivnom smislu). A tako mi zvuče i danas (Poslednji krug u Monci, npr.). Politiku ne komentarisem, a za tebe +.

P.S. A čuo sam ih '81. ili '82. na RTV BG.