Prijava
   

On je cudan

Drljavci obicno posezu za ovim terminom kada hoce da opisu neku osobu koja po bilo cemu odskace od njihovih kriterijuma normalnosti. Gomila koja u zivotu nije procitala nista duze od jelovnika, zaviruje u svoju skromnu, oskudno popunjenu skrinju termina i izraza ne bi li opisali sloj ovih "cudnih" ljudi. U nedostatku drugih hvataju se za ovaj izraz kao ziljavusa za "w". Brzi su na podsmeh i nipodostavanje i tako dobro umeju da nadju razornu i podrugljivu rec za sve sto ne razumeju ili ne znaju da urade. Sa poremecenim sistemom vrednosti, gomila, tezi da ga vrati i preobrati u jednog od sebe i pokusava da stvori takav drustveni poredak u kome bi svi bili isti jer se tu osecaju najsigurnije, ziveci u stalnom strahu da pokazu svoje pravo lice i ne bi li i oni sami bili izvrnuti podsmehu.

-On je cudan, u slobodno vreme voli da crta, kaze da ga to smiruje.

Komentari

Vala, svaka ti čast.

A i onaj je čudan, nosi šešir...
+

-
priznaj da te drukaju oni u trenerkama?

+ ko vrata i omiljena

ziva istina,mislim pogledajte oko sebe :(

jel ovo iz iskustva??? :)
+

@necro, ne mogu da priznam jer nije istina, nemam nista sa tim sa trenerkama ovde nije rec da li mene neko druka ili ne, ja sam samo opisao ovu pojavu i da je to istina koga briga..

"-
priznaj da te drukaju oni u trenerkama?" - komentar je totalno neverovatan. Odakle si izvukao to sa trenerkama?

Chelsea i Zy

Dajte, ne pravite se blesavi, opisano je nesto sto meni lici fenseraj, mozda je chelsea njima "cudan". Zato sam i pitao da li njega drukaju oni u trenerkama

I da jeste fenseraj, zasto palac dole? Ako ti se ne svidja defka, to je ok, ali ako ti mislis da je on neki lik koga su fenseri u trenerkicama mucili, pa si mu zato dao palac dole, onda je to totalno neopravdan palac dole.
Nego necro, koliko ti samo umes da opletes po metalcima, neko moze da pomisli da su oni tebe drukali. Ja to na primer ne mislim, ali ako bi neko pratio tok tvojih reci, mogao bi doci na isto.

@Zy
Metalci nekog da drukaju, brate uozbilji se ;)
na 30 lika idu 3 metalca
Jednostavno me nerviraju

Ja jesam ozbiljan. To sto ti izbegavas da das konkretan razlog za palac gore, to nije ozbiljnost.

Meni se po avataru vidi da sam čudan! :) +
A što se tiče njihovog pročitanog štiva u životu to sam i ja definisao

E nisam uopste mislio na te fensere dok sam pisao definiciju a i nemam nista protiv njih, tj. nisam iz te price nek se svako oblaci kako hoce ako ima pare za to i ako ce se tako osecati bolje

Hhahahha, malopre mi neki lik rece da sam cudna...
++++

Auuu, k'o da si mene gledao kad si ovo definisiao, i bez crtanja je dovoljno cudno. +

Svaka slicnost sa stvarnim dogadjajima i likovima je namerna.

Ја сам био чудан кад сам био мали, сад сам само један од лудака.