Prijava
   

Optička snajka

Osoba ženskog pola na kojoj je sve optička varka, počev od glave: kosa nadograđena, lice narandžasto od pudera ili solarijuma, ili i jednog i drugog, usne ručni rad Botoks maestra, preko tela: sise SiO2 porekla, eventualno neko zatezanje na stomačiću (nekada stomačini), pa sve do nogu: štikle, jer je niska, a stidi se toga, a i ovako izgleda mačkastije, a ispod verovatno oronule pete. Veoma je karakteristično postojanje plastificiranih rožnatih tvorevina (kosa koja je već pomenuta) poput noktiju sa šljokastom nadogradnjom ili bilo kojom drugom.

'Ajde neka ugrade silikone, imaju male sise, okej, 'ajde i neka napumpaju usta, i to im je malo, okej, ali zašto, pobogu, nadograđuju nokte kad mogu i sami da porastu?! isto važi za kosu.
Eh, kakva šteta što još uvek ne može da se ugradi i veštačka inteligencija.

Komentari

:)
meni bas logicno obrnuto u primeru.. nokti se nagradjuju kad su tvoji slabi i lako pucaju, a kosu mnogo njih ima veoma retku i ne mogu sa njom nista da urade

ali za sve navedeno pa i silikone vazi da mogu super da izgledaju ako se ne pretera, sto cesto devojke rade, nazalost

Dao plus zbog naslova, pa tek onda pročitao. Ne kajem se, dobra je def, iako se ne slažem u potpunosti sa iznesenim stavovima.

M, sa kojim stavovima?

@Hunman - pa to iz njihovog ugla gledano :D
meni ništa odozgo nije previše logično.

Dala sam plus, ali me primer ubi u pojam. Pa šta ako imaju male sise? Pa šta ako nemaju napućena usta? Pa šta ako su guzate, trbate, ovakve i onakve? Ne bi svega toga ni bilo da muški krembili ne diktiraju kako žena "treba" da izgleda, a jebali bi i Micu Trofrtaljku.

Primer je ironija.
I ja se to isto pitam - pa šta.
Pa dobro da, ali pazi, zašto onda sve devojke i žene koje imaju male grudi ne ugrađuju silikone? Nisu oni skroz krivi, nije baš tako crno-belo.

Primer je analogija sa onim "puse, drogiraju se i sede na 'ladan beton"

Pomislih na to, ali mi nije tako izgledalo. Nego, naravno da su koze, kažeš im: "Okreči se u proliv boju", ima da se okreče u proliv boju :-)