Prijava
   

Oral za talentovanog maminog sina

I pored savršenih ocjena u regularnoj školi mama ga je tjerala ide i u muzičku, da nauči da svira gitaru i da pjevuši njenim drugaricama kad dođu na kaficu hvaleći se kako ima savršenog multitalentovanog sina. Sviranje mu nije išlo jer jedini talenat koji je posjedovao je onaj za uklapanje boja i pravljenje savršene frizurice na svojoj glavici, ali savladao je nekolik akorda i naučio nekoliko pjesmica. Par Blajvaginih, po koju Parnog valjka i jednu Čorbinu (koja je isto Blajvagina).
Kada je napunio određeni broj godinica i kad je spoznao ljepotu pičke, shvatio je koliku moć ima to što zna da odtambura i otpjeva osam i po pjesama.
Danas je glavni na roštiljima, pijankicama u parkićima, druženjima na keju, žurkicama na gajbama, jer ribe ga obožavaju i dolaze u velikom broju nadajući se da će baš njima otpjevati neku baladicu gledajući ih u snene oči.
Na okupljanju se pozicionira, ispije jedno pivo i onda uzima instrument. Malo kao zategne žice, čisto da se vidi da zna znanje. Onda zasvira Blajvaginu Tamaru gledajući jednu po jednu cavu dok se one stiskaju oko njega natapajući gaćice i slineći na njegov baršunast glas i umjeće sviranja. Kad ih sve izmjeri i premjeri izabere onu sa najvećim dojkama kojoj su se od miline njegovog opojnog glasa bradaje naježile da mo'š gunj o njih da okačiš. Zamahuje glavom, sklanjajući svoje Džastin Biber šiškice i fokusira se na nju, pjevajući samo njoj.
Nakon nekoliko sati dok mu cava puši on u svojoj maloj pametnoj glavici zahvaljuje gospođi majci što ga je tjerala da tambura po gitari umijesto da s kojekakvim hajvanima ganja loptu.

Svirač: ...dublje dušo, da, da, tooo... joj majko majčice, joooj majko, mamaaa...
Pušačica: Alo brate što majku dozivaš dok ti pušim ?!
Svirač: Dušo samo šuti i puši, predivna si, sledeća pjesma je tvoja. Joj majkooo....

Komentari

plus i zvezdana i znaš šta još :)

Nikad nisam naučio da sviram :(

Мачко, плус и омиљена, објаснила си пар ствари. :)

Ovo je fenomenalno, mora se omiljenovati! :)

i od mene omiljeno :)

ih ljudi, pa hvala vam...

Види, па и линковала си ме... :)) Хвала и још једном, одлична дефка!

Klipsi, zemska, objasnila si. Patrik :)

Ал се неко најебо на мој рачун! Ваљда што не знам ни једну Бајагину песму, и брутално одбрусим да не свирам Цецу. Уф, животе, проклетињо, вазда сам све обрнуто радио! +*

mojne biti naopak decxko :))