Prijava
   

Osušiti

Suprotno od ovlažiti. Reč koristimo kad želimo da dočaramo količinu nečijeg nejebozova, munjenosti ili omega-mužjaštva. Može se koristiti u brojnim varijantama -- osušiti se, sušiti, sušiti se, sušiti (se) na nekoga, izazivati sušu itd.

- E, brate, šta ima?
- Ništa, batice, smor.
- Jesam propustio nešto sinoć?
- Mništa posebno. Fora, sedimo mi, pijemo viski, i neka riba iz separea pored počne da flertuje s Balšom. I ovaj uzvrati flert i naloži se, vidimo mi i ona se naložila, luči vlagu dvesta na sat. I Balša skupi jaja, priđe i pita je ''Zašto dama sedi sama?''
- Haha, ne seri? Garant je osušila.
- Taj neki raduljica.
- I šta bilo posle?
- Ništa, zapio se, otišao da piša i od tog trenutka ga nismo videli, mada pretpostavljam da se prevrnuo preko ograde i upao u Dunav, pošto su mu telo našli jutros kod Pančevačkog, čavke su mu kljucale oko.
- Brate, dakbe.
- Taj stil, tebreks.
---------------------------------------------
- Tata, ne znam šta da radim, mislim da postajem nimfomanka.
- Što?
- Pa, gde god se okrenem, a ono hot studenti iz Libije. Još puni para.
- Ne brini, ćero, sledeći put kad ti se to desi, a ti samo zažmuri i pomisli na Palmin znojav i ispresavijan potiljak i usijanu ćelu.
- Fuj! Misliš da će pomoći?
- Naravno. Čovek efikasno izaziva sušu, tu tehniku ja primenjujem kad mi se odjedared digne na bazenu, pa da se ne izblamiram.

Komentari

Пример 2. болес'. +

Ahahaha, znao sam da si ti. Tvoja ćera će jednom biti sretno dete. +

Завршим ја и то шесто пиво после два и по сата скупљања муда, приђем са привидним самопоуздањем једног прекаљеног клабера из Њу Џерзија, а риба се осушила.

Pogibe Balša. Jopet. +