Prijava
   

Ovde fale jos samo mrtvi cetnici!

Opis neke udaljene nepristupacne vukojebine ili mesta na kojem ima raznoraznog cudnog sveta da ne kazem kretena.

Idem ja na pecanje sa drugom
-U jebo te gde smo ovo
-Pojma nemam vidi sve ove gluposti pored reke
-Da bre kese i otpaci
-Ovde fale jos samo mrtvi cetnici!

Komentari

Sad' može +
Laza:"Kume, ovde fale jos samo mrtvi cetnici!"
Viljuška:"Uh jezik pregriz'o!" (dijalog iz filma "Lepa sela lepo gore")

@Ludi_Psihijatar
Pošto su ti obrisali definiciju - Jebo bi ti i mrtvog četnika u bradu, dok sam kucao komentar, ovde dajem c/p jer sam duboko protiv obrazloženja za brisanje definicije (nema smisla), osim ako se ne misli da nema smisla to što su ti je obrisali.

@piro
@Jimmy Page
Četnici su bili pripadnici antifašističkog pokreta, patriote koje su se borile za oslobođenje svoje zemlje Kraljevine Jugoslavije. U vojsci Đenerala Draže Mihajlovića bilo je najviše Srba, ali bilo je i Hrvata,Slovenaca, muslimana (namerno sa malim m, jer ih smatram poturčenjacima). U kojem smislu oni nisu bili patriote?
Zato je jebanje mrtvog četnika antipatriotska homoseksualna nekrofilija kako je LP lepo primetio.

R.D. a na koje četnike misliš?
Ako misliš na četnike i komite iz srpsko-turskih i balkanskih ratova, onda se slažem. Jesu bili elitne jedinice i patriote.
Ako misliš na "jugoslovensku vojsku u otadžbini", na šta većina ljudi pomisli kada čuju reč četnik, onda me zanima na koga tačno misliš...
Na one koji su otvoreno stali na stranu fašista i prihvatili njihovu ideologiju (Pećanac)?
Ili na one koji su stavili svoju ideološku borbu protiv komunista ispred potrebe naroda da zbaci neprijatelja, pa su sa istim sarađivali (Draža)?

@piro
Nosio sam se mišlju da ti ništa i ne odgovorim jer bismo očigledno mogli da se ubeđujemo “letnji dan do podne”, i niti bih ja ubedio tebe niti ti mene.
Ipak… Pre svega, Kosta Pećanac nije bio fašista nego psihopata. On je bio bolesnik i to nema nikakve veze sa ideologijom. A baš on je bio komita (u balkanskim ratovima) i po tvom shvatanju patriota.
Što je najvažnije Kosta Pećanac je sarađivao sa Nemcima tokom II svetskog rata, a ne Draža kojeg je Kosta pokušao da proda Nemcima, pa je Draža naredio smaknuće istog.
Da li si stvarno toliko naivan da veruješ da među komunistima i partizanima (nisu svi partizani bili komunisti) učesnicima II svestkog rata, nije bilo ni jednog psihopate ?
Svetozar Vukmanović Tempo je dopustio da mu partizani ubiju rođenog brata (da li je to postupak jednog psihopate). Slobodan Penezić Krcun je svojeručno iz pištolja pogubio na stotine pripadnika kako ti reče "jugoslovenske vojske u otadžbini", uhvaćene u Sloveniji u pokušaju da emigriraju. (Mislim da normalan čovek izbegava da ubije drugog čoveka, a kamoli više njih i to pucanjem u glavu sa male udaljenosti), itd. Primera je koliko hoćeš.
Pošto sam počeo malo da se rasplinjavam, još samo jedna stvar - ne sme se poistovećivati ustaški i četnički pokret, jer je ustaški bio fašistički i kolaboracionistički (u odnosu na Nemce, koje su doduše na primer u Zagrebu dočekali kao oslobodioce), a četnički je bio oslobodilački i antifašistički (što je priznato od strane Saveznika, a da te potsetim i od strane Republike Srbije ne tako davno). To što su Tito i njegovi poslušnici pokušali da falsifikuju istoriju i oblatili Dražin pokret gore nego Pavelićev, ne daje nikome za pravo da i danas pokušava da nam potura laži.
Ja jesam nacionalista, ali ne i šovinista. Nadam se da ti je to jasno, jer kako mi Srbi (doduše ti reče da imaš u sebi i hrvatske krvi) sve volimo da “ukalupimo”, već naslućujem da ću dobiti etiketu radikala, naprednjaka, Mladićevca, Karadžićevca, Obrazovca ili nešto još gore, a ja verovao to ti ili ne, ni slučajno to nisam.
Pozdrav komšija, i nadam se da te ničim nisam uvredio jer mi to nije bio cilj.

Nisam mislio ništa protiv tebe, samo mi je više pun ***** ovih neo-četnika što se svugde kurče, a većini njih dedovi idalje čuvaju partizansku spomenicu, a ovi "čisti" mi nisu ništa bolji, jer su se krili po mišjim rupama 50 godina i sada su našli da se kurče. Draža jeste sarađivao sa Nemcima pri kraju jer je stavio svoju mržnju pream komunistima ispred borbe protiv Nemaca, i to mu nikada neću oprostiti, niti bi mu mi kao narod trebali oprostiti. Ako se sve zanemari što je istorijski diskutabilno oko njihovog pokreta i psotojećih i nepostojećih zločina, što je sigurno je to da su oni ipak istorijski gubitnici, a dosta smo mi kao narod slavili gubitnike.
Nisam poistovećivao ustaše i četnike, ne smatram to istim i ustaše mrzim mnooooog više.
A četnike mrzim zbog zločina koji su činili u mom selu.
Možda su oni kao pokret bili početno anti-fašisti, ali mnogi zločini, nedisciplinovanost neorganizovanost, ne postojanje funkicionalne hijearhije koju svi poštuju, neaktivnost u borbi protiv okupatora, i još gomila drugih faktora utiču na 0% poštovanja koje imam prema njima.
Bez obzira na zločine koji su postojali i od strane partizana, oni JESU oslobodili ovu zemlju.

Ponovo, nemam ništa protiv tebe R.D. i vrlo te cenim kao autora.

Pa i komunisti i cetnici su cinili zlocine to je valjda opste poznato, tako da ova rasprava ko je patriota a ko izdajnik nema nikakvog smisla a i da dodam oni su se deco moja borili za vlast gledajte na to kao izbore jadan najivan narod uvek je bio zrtvovan za lazne ideale.
PS
Mrzim sve ideologije podjednako jer sve sire mrznju i razdvajaju ljude

Kao npr? Sem nacizma, molim....

Nacisti su isto nekom bili patriote a najvise stete su upravo ucinili svom narodu Borba za vlast i moc to je svrha svake od tih idologija u tim vremenima kao i danas svima sa malo mozga je to jasno najgore je sto to mnogi shvataju a i dalje hoce da pripadaju takvim grupama kao sto je rekao piro npr neo-cetnici ja licno mislim da zele da sebe velicaju sve zbog nekog postovanja ili mozda misle da tako mogu nekako da napreduju u drustvu posto su nista drugo ne znaju da rade sem da se busaju u grudi i vicu : Ja sam veliki Srbin!!