Prijava
   

Pa nego kako?

Pitanje kojim se podstiče data persona i njena odlučnost i samopouzdanje mogu samo da dostignu vrhunac. Slaganje sa sagovornikovim stavom i njegovom izvrsno osmišljenom taktikom za realizaciju određene želje. Validan model donošenja odluka.

Put koji vuče na dobru stranu, jer jelte, ni u kom slučaju ne dovodi do samoubistva i šanse da se motka usere jesu veoma male. Sjajan šablon za rešavanje zagonetke, pre čijeg će korišćenja izvršilac ponosno uzviknuti ’gledaj me!

-Jeb’o sam mu i oca i majku ne vrati li mi novac do subote. Ej! Prošle nedelje rekao imaće za par dana, a prošlo punih sedam! Znači, ima da mu uletim na gajbu, isprebijam ga, uzmem pare i dvd, ako ima naravno. A onda da mu nabijem palicu u dupe i sve da se dere komšije da čuju.
-Pa nego kako?

-Sad ima da čekam da neko pukne više para na slotu, onda ja sednem i izlešinarim, boli me kurac.
-Pa nego kako?
-Pa čuš! Da mi izbaci kilo prvu ruke hehe.

-Hoćeš od pozadi?
-Pa nego kako?

-Jebem ti školu, ubiće me tata zbog opomene! Ne smem mu reći! Ima profesora da platim, u šteku imam bar sto jevreja.
-Pa nego kako?

Komentari

Добра дефка, него како=)
+++

-PLUS!
-pa nego kako? :)

Postoji li mogućnost da Duče dobije ograničenje pisanja definicija? Dobar je dečkić, iz poštenu kuču, ali ih štancuješ mnogo, bre! Udariću ti lajk na definicije, samo take it easy, bro! +

Elem, pošto sve voliš definisati, evo ti moj predlog: Sofisticirani pristup rešavanjima problema LGBT populacije urbanih delova Istočnog Timora. :*

Hahahahahahahahaha :) Razgovaraćemo sa modovima lololo :D
A jeste brateee

Ali proviron, nisam upoznat sa metodom rešavanja gej problema.

Na jedno uvo uđe na drugo izađe. Pusti neka voda nosi.
+

Upravo :) Fala duhe.