Prijava
   

Pabirak

Ili što bi naš narod rekao 10cm tvrde kurčine.
Izvorno je to zakržljali klip kukuruza, više skraćen u dužinu nego u širinu pa proporcijalno izgleda deblje od od običnog klipa.
Kao što ni klip pabirak u nutritivnim vrednostima ne zaostaje kvalitetom za običnim, tako ni kurac pabirak ne zaostaje za običnim kurcem u svojoj funkcionalnosti.

- Možete da mi zagulite pabirak.

Komentari

Пример ојебо+

I još jedan sjajan iskop. +++

S tim što pabirak ima i još jedno značenje (plod koji je ostao posle berbe) , takođe primenjivo za ovaj sajt.

Moze covek nesto i da nauci
Dobra defka

Bulg pa taj sto je ostao posle berbe to je zakrzljali koji je opisan u defki. Taj debeli kurac sto moze samo da se zaguli on ostane u njivi.

Ne, Bergas, misli se na zdrav plod, ne nužno zakržljao, koji je slučajno ostao posle berbe, ne mora da bude kukuruz, može i grozd u vinogradu. Ne možeš da pretpostaviš koliko zdravih plodova ostane posle prve berbe vinograda. I sve su to pabirci.

https://sr.m.wiktionary.org/sr-el/pabirak

Nisam nikad brao vinograd za vino ali malo mi je cudno da bas toliko ostane. Mislis u brzini se zaobidje neki sakriveni grozd?

Bio pre neki dan na rtsu americki film sa bred pitom ostalo 5 amera u nekom tenku i cekaju 200 nadolazecih nemaca unutra. Dosta su ih pokokali ali su na kraju svi pomrli cak i bred samo je ostao najmladji koji je kroz prolaz u podu dosao ispod tenka. Svabo ga neki naso uperio lampom ali nije nikom reko. Ostade jedini on ziv nasli ga sutra ameri. Bio mlad pa ga usralo nije jos njegovo vreme.
Ja bi dao minus na ovo razume se ali ko hoce ima moju dozvolu da realizuje ovu vrhunsku ideju

Lol, šta je ovom Vinterstormu?

10 цм меке курчине.