Prijava
   

Padači

Pozicija isturenog igrača u jednom fudbalskom timu, tj. centarfor ili špic.
Padači imaju zadatak da se guraju, budu spori, tromi i slabi u duelu, i da padnu u šesnaestercu kada im bekovi iz njihovog tima upute upotrebljiv centaršut. Nakon pada i nedosuđenog prekršaja u njihovu korist obavezno moraju da na kolenima rašire ruke u vidu orlova, čime žele da izraze svoj protest zbog lošeg suđenja, jer sudija nije video kada je protivnički igrač dunuo u njega i time ga oborio u prostoru od šesnaest metara.
Oni su za nijansu lošiji od svojih kolega NApadača, koji za razliku od njih na leđima mogu nose trojicu protivničkih fudbalera, pretrče 10 km po utakmici, skaču na svaku loptu, umeju da šutiraju i driblaju, i igraju dinamičan i brz fudbal.
Italijanska škola fudbala u svom programu ima obuku za padače, što je izgleda prihvatila i reprezentacija Srbije, uporno forsirajući u napadu par vrhunskih padača od kojih do sada nije bilo koristi.

Pipo Inzagi, Alberto Đilardino, Marko Pantelić, Danko Lazović...

Komentari

Што Пипа стави у ту групу...

Што Пипа стави у ту групу...

?
Aaaaa, misliš da je on za klasu veći padač od ostalih padača...?
Potpuno si u pravu... :)

Дам ти плус, јер си лепо написао као и увек. Минус памтимо јер си ставио стварно Пипа у ту групу. Пипо је ипак био са 3-4 клуба најбољи стрелац Италије, најбољи стрелац Лиге Шампиона и освојио је све живо и мртво што је могло да се освоји. Пипо је ћале за све нападаче, још од Ван Бастена.

Пипо је ипак био са 3-4 клуба најбољи стрелац Италије, најбољи стрелац Лиге Шампиона и освојио је све живо и мртво што је могло да се освоји.

Sve ove činjenice koje si naveo ne obaraju onu koju ja tvrdim:
Pipo Inzagi je padač. NIje reč o tome ko je najbolji strelac, već o napadačkom umeću i veštini. On ne igra fudbal on igra bilijar. On pada pri svakom kontaktu sa protivničkim fudbalerom i čeka da ga bekovi iz centaršuta pogode u nogu. MRZIM takav profil igrača.
Kada bude mogao da se nosi sa protivničkom odbranom kao Drogba, Ibrahimović ili njegov zemljak Toni, onda će za mene biti napadač. Dokle god bude kao pička padao tražeći penal za mene će biti nuletina, duplo golo.

То је само сурови професионалац, брате мој мили!

Dizvineš - jebem ja to :)
(jbt, koji si kralj, ladno si mi odmah odgovorio).

Аватар ти све говори :)

Ћешне да се бешје? Хенри Осми, побогу! Највећи Краљ икада ;)

Aaaaaa, nije veći od mene... :D
I od tebe. ;)

Па није. Он је имао 6 жена, ја планирам 10 :)

Лијепо објашњено +

Padac? Covek je rodjen u ofsajdu, jedan od najboljih napadaca svih vremena. Nema nikakve veze sa simuliranjem.

Niko nije ni spomenuo simuliranje. Pročitaj definiciju kako treba.
Govori se o fudbalskoj veštini i umeću.