Prijava
   

Pakao

Raj za piromane

Komentari

Ахахаха, као пиромани воле ватру, па им пакао рај, хаха, зато је смешно

Jeste, zato je smesno. Tako mozes da obesmislis svaku foru. Kao kada nekome ispricas neki vic i on ga ne shvati i objasnis mu poentu, nece mu biti smesan ma koliko bio dobar.

Iskreno da ti kazem, napisao sam prvu stvar koju mi je pala na pamet da bih dobio +10 poena kako bih mogao da postujem u forumu. Zanimljivo je kako nam je prosecna ocena definicija i dalje ista, iako ti od svake druge napravis sastav. Zamisli sta bi bilo da se cimam koliko i ti.

Tako da ono, sta da ti kazem osim da mozes da mi se nasaftas kurca, i da sam ja onaj sto sam te jebo.

Пхахахаха, е отишао батић да ми налупа минусе да се освети. Е, сад искрено, извини што сам повредио твоја нежна осећања. Али и даље мислим да треба да се убијеш.

Sigurno, bas sam ti nalupao minuse, imam ih sveukupno 10, ne pravi budalu od sebe, dao sam ti minuse na par kriticno losih objava :)

Na zalost ti u sustini, ocekivano, nisi uspeo da mi odgovoris ni na jednu prozivku, vec si pribegao ironiji (podsecas me na mene u 7 razredu osnovne zbog ovoga inace). I nemoj da si smesan(opet) i da govoris meni o osecanjima, udji u svoje komentare na tudjim definicijama, iskljucivo su u negativnom kontekstu. Na osnovu toga pretpostavljam da te uzivo svi jebu u mozak i da ne mozes adekvatno da im uzvratis, pa ocajnicki pokusavas isto nad drugima ovde. Sta god bio slucaj, to ti nece pomoci.

E da, sto se tice toga da treba da se ubijem, najblize tome sto mogu da uradim jeste da ti ubijem kevu od kurca.

Bojim se da sam opet onaj sto sam te jebo, i da opet mozes da mi se nasaftas kare.

Obojica ste jebeni idioti.

Хаха јесте преглупо отићи лупати минусе из неке освете, јер ти је неко упутио неку критику (ма каква била бла бла), поготво на овом мртвом сајту који ће се ионако угасити за пар мјесеци.
Иначе плус сам дао.