Prijava
   

Pakt sa Đavolom

Potpisivanje ugovora za postpaid sa mt:s-om, Telenorom, VIP-om. Nakon toga ste u njihovom vlasništvu narednih godinu-dve.

A dušu im možete prodati za dinar, tj zameniti je za neki od telefona iz njihove bogate ponude.

Komentari

Ja samo radim da platim troškove telefona i interneta. :)

Mene je konkretno inspirisao moj 3G net (i telefon i net, tako mu dođe), koji sam poželela da sadžgam o zid prvog dana kad sam počela da ga koristim, koliko je loš. Em moram da im plaćam narednih godinu dana, em nisam zadovoljna uslugom. A u ugovoru su se lepo ogradili povodom toga. I da, dobila sam modem za dinar.

Ma imala si sreće, samo godinu dana. Ja sam sklopio ugovor sa Telenorom na 24 meseca, najveća greška koju sam učinio u životu :) +

Ne znam shta da vam kazem. Ja sam bash zadovoljan i poludeo bih da sad moram da se vratim na pripaid. Btw, korisnik sam VIP 325 tarife vec skoro 2 godine, a u oktobru obnavljam ugovor i uzimam htc tattoo! Woohoo!!!

Ali ipak +! :)

Ja sam sklopio ugovor sa MTS-om, otišao u Tursku na utakmicu, napravio račun od 25000 i jednostavno neću da im platim. Sad sam u Telenoru već 2 godine. Čim jednom ispizdim, pravim i tu raćun, onda bežim u VIP i biću miran dok ne dođe četvrti operater. A stvarno je pakt sa đavolom +