Prijava
   

Palma

Lik koji ce ostati upamcen po tome sto mu jedino nisu svirali na uvce ,Mocart i Betoven,po Akva parku,Zoo vrtu i zirafi,muzeju vostanih figura,po glupim i smesnim izjavama i po tome sto ce zaista nesto da ostavi iza sebe!
Koliko god mi bio odvratan,jednu stvar ne mogu da poreknem,a to je da se zalaze sa svoj grad i stvarno se bori za njega.On bio trebalo da bude primer svim politicarima u nasoj zemlji,kako se treba ponasati na vlasti i da ne mozes samo da krades,vec da moras nesto i da postignes,ako mislis da te ne uhvate.
Posto nisam iz Jagodine i o njemu znam samo sa televizije,kad pomislim da mu ni b92 nije iskopao neku vecu prljavstinu,govori mi da je mnogo sposoban,ili je super prevarant.
Jasno mi je da je njegov model vladavine primenjiv u manjim sredinama kao sto je Jagodina i nema razloga da se i drugi ne ugledaju na njega i pocnu da se bore za svoje gradove i sela ,da ih ucine boljim i privlacnijim za zivot!

Jedan od bolih poteza je taj sto je lupio harace po lokalnim firmama i poslao zemljoradnike u Bec,a sad je to uradio i sa studentima.Moze da misli ko sat ahoce,ali to su dobri potezi,koji ce mu doneti jos vecu popularnost u narodu.

Komentari

moram da ti napisem nesto,Palma, gore pomenuti se drzi stare Avgustove izreke koja glasi "Hleba i igara",te izreke se drzao i tito,te su stoga popularni i to je ono sto narod vidi,a dugove za struju i grejanje niko ne pominje...njegovo laktanje po skupstini za zoo vrt takodje.zato molim te nemoj ga idealizovati jer da se svi ugledaju na njega bili bi ne u dugovima vec u duznickom ropstvu...,ali nasejao si me pa eto ti +

Ja sam se u startu ogradio,tako sto sam rekao da o njemu znam samo sa televizije.Verujem da pola od toga nije istina,ali i dalje stoji cinjenica da se bori za svoj grad,barem u javnosti.Ostali ni to ne rade....

njegova borba je u stvari prljava kampanja po modelu "grand" televizije i svodi se na spamovanje i trpanje tamo gde mu nije mesto,ali i to jeste borba...PS:njega i ljude njegovog soja uopste ne volim... PS 2.:"ostali"(neki koje ja znam) zrtvuju vreme koje bi trebalo da provode sa svojim porodicama, da vaspitavaju svoju decu, kako bi olaksali zivot stotinama drugih ljudi i zaista resili probleme a ne samo ih zamaskirali ili zamenili drugima,a sta god da urade NIKO im nikad nece reci ni hvala vec ce samo zlobno komentarisati:"onaj lopov se nakrao dok je bio navlasti",zato je nama i sudjeno da propadnemo ako ne izmenimo sistem...
nisam opsednut ni Palmom ni politikom ali "nepravda" me strasno pogadja...