Prijava
   

Papučar

Papučar (lat. Mammalia lacrimabilis) je klasa mužjaka beskičmenjaka koju karakteriše sposobnost dozvoljavanja ženki da upravlja celim njegovim životom. Karakteristični su po nedostatku slobodne volje, skučenim pogledima na svet (ženka je uvek u pravu), i asocijalizaciji. Poznati su po svojem jedinstvenom zovu: " Da, draga.". U poslednje vreme, ova vrsta je evoluirala i svoj zov naučila da koristi i kroz različite melodijske tokove.

Beer fest 2013. U kasnijim večernjim satima, nakon velike žege u toku dana, moglo se primetiti okupljanje raznih vrsta sisara na velikom veštačkom pojilu grada Beograda. U ovom rezervatu, nakon rešavanja problema dehidriranosti, u prvi plan dolaze sisari koji svojim izgledom i melodičnim zovom privlače veliki broj drugih sisara. Mnogi im se u zovu, na bolji ili gori (njima jedinstven) način i pridružuju, uglavnom zbog mogućnosti stupanja u koitus sa okolnim sisarima. Poslušajmo ih...

Vodeći sisari pevačice (lat. Mammalia cantor) :
- Esi mi dobaaaaaar, esi mi dobaaaaaaaaaaar, esi mi dobaaaaaar, esi mi dobaaaar....

Uskoro im se pridružuju i ostali sisari sa pojila:
- Esi mi dobaaar, esi mi dobaaaaar, esi mi dobaaaar, esi mi dobaaaaar...

Evo vidimo i primerak Mammmalia lacrimabilis u pratnji naravno svoje "lepše polovine"...okreće se ka njoj...izgleda da ćemo imati privilegiju da prisustvujemo iskazivanju njegovog karakterističnog zova...ili ne...!?
- Esam ti dobaaaaaaaaar, esam ti dobaaaaaar, esam ti dobaaaaaar, esam ti dobaaaar...?!

Ah, priroda i njene lepote.
Ovo je bila emisija "Stvaran svet oko nas", vidimo se u sledećoj epizodi!...

Komentari

Jbg dadoh minus jer bilo definisano 100 puta al sad sam se pokajao dobra je defka.