Prijava
   

Paracinka zvake

Ovo su svima dobro poznate smese za zvakanje iz maldosti, kad smo jos ko klinci voleli sve vise od babine sarme, corbe, graska i kupusa, i iako bi sada kao student dao dupe za tu hranu svaki dan, u toj dobi to i nije bilo previse interesantno.
Tada, od svih slatkisa koje smo svi voleli, setimo se samo paracinka paracin zvaka. Zut omot, sa nekom od 4 nindza kornjace na njemu, uglavnom na nekom od krajeva malo podsavrnut pa zvaka otprilike viri iz omota. kad je stavite u usta, mozete da dobijete napad secera u momentu ili zapaljenje leve komore srce od istog. idealne su i kao plombovadi, jer kad taj secer udje u zube, kad vas krne u zivac, ima da jebete milosnu majku i samom sebi.
Ali tada je to bila druga prica.

Probrano drustvo destogodisnjaka, skupilo se iza zgrade, i naravno vecaju i gledaju devojcice pored,i smisljaju kako da ih zajebu.

Vlada: jaaaoj, pazi sad!! ( vadi 3 paracinka zvake iz dzepa)
Svi ostali: daj meni, meni, ne njemu , meeeeni.
vlada iskusno stavlja sve tri u usta, i objasnjava tu radnju da nebi dobio po picki.
Vlada: pazi sad, sad cu mutavoj Vesni da stavim zvaku u kosu, vi's da ima kosu do pola ledja!!
Ostali: u do jaja, kakav si ti car!!! ajde ajde, zvaci brze!!

Komentari

Jesu i čunga lunga bile njihove?

e, nemoj me hvatati 100% za rec, ali mislim da nisu... :)

Ja naleteo prosle godine na cunga lunga zvake u nekoj zavucenoj maloj radnji gde sam prvi put bio, obradovao se kao malo dete, kupio 7-8 komada i skontao da su sve slicice iste. Inace skupljao sam ih od trece godine sa starijim burazerom i sestrom

haha :) ja ih bas dugo nisam video... to su ti 100% uvalili neke bajate, nisu ni oni znali da ima :)

da nindza kornjace a i one ,,Balonka'' mislim da su bile njehove

hahaha, balonka jesu, sa onim detetom sto duva balon :) koje je to smece, ja ne verujem :)

Zvazbuka,BREEEE :))))To je paracinka bila,a mislim da su oni pravili i Tifi zvake sa nalepnicama Zvezde i Partizana hahaha