Prijava
   

Paradoks Gurovićeve tetovaže

Većina zna o čemu se tačno radi, za one koji ne znaju, Milan Gurović bivši košarkaš Crvene Zvezde, i nekih španskih klubova (kratko i igrač Partizana) ima na ramenu tetovažu Čiča Draže.

E sada kada je on sa Zvezdom gostovao u Hrvatskoj, prvo je morao da nosi steznik preko tetovaže, a onda kasnije nije ni išao na ta gostovanja. Važno je napomenuti da je oko te tetovaže najviše arlaukala Cibona.

E, a istoj toj Ciboni nije smetao Čiča Draža dok je Gurović igrao u Španiji, i kada bi oni dolazili u Zagreb. Zanimljivo?

Kako bi oni inače objasnili čelnicima Evro-lige da se Milanu Guroviću ne preporučuje dolazak u Zagreb, jer može isprovocirati publiku tetovažom. Ne da im nije smetala tetovaža, nego nisu smeli da pisnu.

Nešto slično radi čika Dule, u Evroligi je miran kao bubica uz poneku psovku upućenu sudijama, dok u domaćoj i NLB ligi uskače na teren, izvodi igrače sa terena i šta ti znam sve ne.

Komentari

'De li si ovo uspeo da zapazis! +

pa znam, kad je igrao u Unikahi i kada su gostovali u Zagrebu nista ovi nisu smeli da kazu, dok su redovno srali dok je igrao za CZ

jebala ih guma liga,zbog nje i propade zvezda +

"jebala ih guma liga,zbog nje i propade zvezda +"

тачно,један од разлога :)...
а добра дефка плус....

колико се сјећам арлаукање од стране хрвата је прво почело док је он играо у партизану...

U pravu si Čiča dok je igrao u Partizanu. Dobra defka, mada nije ti trebalo ovo malo skretanje sa teme pri kraju.Dobija Dule tehničke i u evroligi.

"Dobija Dule tehničke i u evroligi."

јес вала, и те што добије су васпитно дисциплинске...:)