Prijava
   

Paris Hilton

Je jedno stvorenje (U daljnjem ćemo to stvorenje oslovljavati sa...stvorenje) koje verovatno nije ni nastalo od božije ruke i koje se ne može nazvati ni ljudskim. Dok 2/3 ljudi sveta gladuje, ne da ne može kupiti nove patike ili platiti kredit (za nas bi čak i to bila tragedija), nego GLADUJE, ona se razbacuje sa milionima koje nije ni zaradila. Kolika gnjida možeš da budeš da ugrađuješ dijamante u masku mobilnog telefona, ili da oguliš životinju koja već izumire da bi sebi napravio čizmice po poslednjoj perverznoj modi, sa znanjem da neko tamo, čak tebi iza ćoška, umire jer nema para da sebi prijušti ni koricu hleba. E pa to stvorenje to zna i još se time diči.

Naravoučenije – svaki put kada neko ne može da ispuni vaš hir setite se malih Etiopljana. Prokletstvo je pravi greh, prvenstveno prema samome sebi.

Komentari

+ Svaka dva minuta, u svetu umre jedno dete od gladi.
Ameri zderu hamburgere i riknjavaju od prezderavanja.

ffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
E, ovo "f" ti je poslala moja mačka, tako što je stala na taster i zaglavila ga :)) (ozbiljna sam!)

Znači ja nisam jedini sa tim problemom... hehe

Meh, koliko god da je svi mi mrzimo jel je vanserijska ku*ka, jeste da je sve pare naseledila i ne mora prstom da mrdne, ali ona to koristi i pravi od sebe zvezdu i zaradjuje jos vise para svime sto mi mislimo da je samo njeno glupiranje, tako da kakva je da je, ima i osecaj za biznis nije da nema..
Naravno, to je verovatno jedina pozitivna stvar na toj kreaturi :)