Prijava
   

Pariz

"Grad svetlosti" i "Prestonica evropske kulture" gde ćete da se nagledate Arapa više nego u Saudijskoj Arabiji i pojedete najbolji Donner-kebab, kakav više ne postoji nigde na Bliskom istoku.

Komentari

Marsej po poslednjem popisu ima 39% posto Francuza,Roterdam 37% Holandjana,Španija godišnje primi oko miliona afričkih imigranata,u Berlinu policija odavno ne sme da ulazi u pojedine turske kvartove.U velikim italijanskim gradovima nisam video dva Italijana osim karabinjera,u Atini na glavnim gradskim trgovima crnci prodaju porno filmove.Svima preporučujem knjigu Jelene Čudinove *Bogorodičina džamija u Parizu*,roman koji predvidja blisku budućnost Evrope 2048. godinu.

A za to sve je kriva nerazumna ekonomska represija nad zemljama iz kojih potiču ti imigranti. Svi bi najradije ostali tu gde su rođeni, a mali procenat ambicioznih bi se selio u bogate zemlje. Međutim, kada je stanje ekstremno, mnogo gore nego, na primer u Srbiji, ne možeš zaustaviti ljudsku želju da prežive (pa čak ni vrlo strogim zakonima o imigricaji). Za sve je kriv mali procenat bogatih koji ni neće dolaziti u kontakt ni sa imigrantima ni sa besnim francuzima-nemcima-holanđanima... koji mogu samo da gledaju kako im nacija odumire. Oni koji su dole tuku se međusobno i prave sranja, a ovi gore kupe kajmak.

Tako je dovlinjose a samo da dodam da mi ih uopšte nije žao,za 10-ak godina *those brutal crazy Serbs će im biti* dobri,kada garavi budu formirali svoje milicije po predgradjima Pariza a mesare izbace svinjetinu iz svog asortimana zbog religijske tolerancije...pa pogledajte šta je bilo za one karikature Muhameda u Danskoj,da ne pričam o guranju Turske u EU koja u isto vreme zakopava sekularizam i vraća se feredžama i džihadu,izvršavanja šiptarskih krvnih osveta po Londonu,Dizeldorfu i Ženevi...licemerni moji zapadnjaci tražili ste gledajte....

I naravno da ne mrzim te ljude,emigrante koji samo hoće da zarade za hlebu većini slučajeva.

Ja sam dosta živeo u Luksemburgu.Stanovnika 400.000,a Luksemburaca ima negde oko 70.000.Portugalaca je otprilike 150.000.Sirotinja dolazi za hlebom,ne iz nekih "viših" ciljeva,nema to veze sa religijom.
Mada kad se ta sirotinja podgoji,može i da pobesni... :-)

To sto im "nacija odumire" je samo logicna poslijedica : kad su ti narodi kolonizovali Afriku, nisu se opterecivali tolerancijom i postovanjem lokalnih obicaja ili nosnja.
A i dalje smatraju da su najvise doprinjeli Africi sto su im napravili puteve i neke pruge, i da bi ti Afrikanci trebali da im budu zahvalni! sto je inace islo u njihovu korist, da bi sto efikasnije opustosili te zemlje od prirodnog bogatstva.

Svaka cast! +

A: ''Kosovo will be the first Muslim country in the heart of Europe.''
B: ''I thought France was already in the heart of Europe.