Prijava
   

Parkiranje juga

Vežba koje nema u gruvaoni. Nešto što tera svaki mišić u tvom telu da radi. Akcenat baca na ruke i leđa. Dnevno 10 serija parkiranja i za par nedelja imaš nagruvane ruke. U zavisnosti od utreniranosti postoje varijante sa pojasom ili bez. Snažnim pritiskom na trbušne mišiće i grudni koš, pojas dodatno otežava stvar, pa mora da se upotrebi dodatna snaga u slučaju da ne želiš da se osloniš na senzore za parkiranje. Za početnike se preporučuje bez pojasa. Još jedna varijanta parkiranja, je guranje juga. Ugasio se, crko, raspao se, otpao točak... Jedino rešenje je snagom svojih ruku uparkirati ga na mesto. Ali to se preporučuje samo drvosečama i građevincima.

- Ajde guraj. Jel osećaš kako ti rade mišići? Malo biceps, pa triceps, ramena, pa i listovi sad.
- Da se nosiš ti u pizdu materinu! Rekao sam ti da stanemo kad nam je otpao prvi točak!

Komentari

Sine kad uparkiraš FAP-a između dva kontejnera onda se kurči. Jugić je smešan, što za vožnju što za guranje.

Nemam iskustva sa FAP-om, ali kontam da je zajebano. Uzeo sam primer juga, jer je najraspostranjeniji od ovih auta bez serva

Tako je kolega banderas... Jugic u sustini uopste nije tezak za upravljanje, a i sa njegovim dimenzija mozes da ga "munes" bilo gde. Kad provozas FAP-a sa mehanickim volanom javi se...

ja dao plus, jer sam ja ko sveži punoletnik položio na opel astri, a ćaćinog juga posle jedva sam naučio da vozim, posle je ćale prodao juga, a ja mislim da sam zaboravio kako se voze kola.

Divi Gavajo što polaže na astri! Ma fora je što jugo koliki god bio krš, ima par dobrih strana a to je da je mali, kompaktan i pregledan. E sad največa greška u svakoj auto školi je što uzmu jugiće i slična kompaktna kolca, tako da novajlije nemaju osećaj za vožnju. Kad naučiš da voziš mercedes ili volvo onda si na konju.

OVo je stvarno dobra defka. POsle jugiće je bilo koji stranac jebenica...

Divi Gavajo što polaže na astri!

ahahahaha, jebi ga kad se falim :)