Prijava
   

Partizanska strategija

Način gradnje autoputeva u Srbiji. Prvo se otera znatno jači i bolje naoružan neprijatelj i zauzme koridor (10). Malobrojne jedinice se postave na nekoliko strateški važnih mesta duž koridora, ali tako da su obično van vidokruga neprijatelja i nadolazećih izveštača, te se nikad ne zna kada će početi sa ratnim i radnim operacijama.
Cilj je samo blagovremeno uočiti političkog komesara, gospodina Mrku koji ume iznenada da bane(i noću i danju) i obeća izveštačima kraj radova šest meseci pre roka. Mrka ume i da sa dvadeset metara pogodi radnika i nadzornika satom marke Swatch tačno u glavu, da ga podseti na rokove. Taj poklon svi nekako izbegavaju, ali Mrka je višestruki svetski šampion i u pikadu i u swatchovanju.
Kad se sve nekako smandrlja i pobedi, specijalne partizanske jedinice organizuju
deobu plena-naplatu putarine. Za to su se valjda borili.

Komentari

specijalne partizanske jedinice :DDD

Bravo. Samo si napisao "gospodina Mrku". Bolje bi stajalo "druga" :)

Ja Mrku ipak vidim kao"gospodina", jer nam je cilj da budemo"građansko" društvo. Ako baš oćeš da ga vidiš kao "druga", možda si preterano zlonameran i ciničan, a ja to nikako nisam. Cela definicija je na liniji borbe i napretka-"drugovi" su prošlost, čak i kada izgleda da nisu...;)))

Jes', tako je druže... ovaj, gospod'ne iskusni :)

ahahahhahahahahahaha :)))))