Prijava
   

Pasivna agresija

Uglavnom uspesna strategija kojom penzioneri sebi obezbedjuju mesto za sedenje. Obicno na racun nekog studenta ili srednjoskolca.

Ulazis u 7 sati izjutra u prazan drndavi autobus, u kome je grejanje crklo kad i pokojni marsal.
Nekoliko stanica dalje, kada se isti dupke napunio bas na tvoja vrata ulazi baba od 95 leta sa 3 torbe i 152 cegera koja se svojski trudi da ti privuce paznju. Kada skonta da je ne fermas ni 2 posto, ili da si prosto zakunto dobija akutni oblik anemije, drhtavice, kaslja koji traje sve dok te neka tetka pred penzijom ne napusi jer ne postujes starije. Kada Konacno ustanes i ustupis joj mukom steceno mesto momentalno je napustaju sve vrste fizickih i zdravstvenih bolova, i pocinje da komentarise "tu danasnju omladinu".

Komentari

to me podseti na slučaj kad sam putovao busom za BG... i sedim na prvom sedištu u "izlogu" al tako da nmže niko do mene da sedne jer volim da soliram dok putujem (a bus bio skoro prazan, bilo nas 10oro) i ja trudim se da izgledam neprijateljski (plus sav u crnom i slušam neki metal uz to) kad uđe neka bakuta i možeš misliti - sedne do mene! svaka čast za hrabrost, ja ne bih smeo da sednem do sebe...

svaka čast za hrabrost, ja ne bih smeo da sednem do sebe...

Pobogu covece nasmeja me. :) + za defku, moj burazer morao da ustaje a pored njega slbodno mesto, zašto? pa da ispoštuje trudnicu sa 16 godina da ima cela dva mesta za sebe o još ga ceo bus napao da to uradi i čovek šta će ustade, pomeri se s mesta i pređe kod mene da sedimo trojica na dva mesta, jebi ga...bar smo se grejali jer je i u tom busu grejanje crklo kad i marsal a naplju -10 minimum.

Drago mi je sto sam vas nasmejao. Pozdrav ljudi :) GSP je nepresusan izvor inspiracije za HATE!