Prijava
   

Password

Ljudi treba da shvate da 1234 nije sigurnosna lozinka.
Ima jedan primer jako dobre sigurnosne lozinke koju je dao Microsoft P@ssw0rd.

Prijatelj 1: Neko mi je "hakovao" FB, mora da mi je poslao neki virus za moju sifru.
Prijatelj 2: Poslao ti virus za tvoj FB passowrd tesko, koja ti je sifra bila uopste?
Prijatelj 1: Ma bila mi je 5555.
Prijatelj 2: Ma 100% neki opasan uber hacker tebi hteo da uzme nalog.
xD (Misli: Koji debil)

Komentari

Svaka lozinka od 4 znaka je itekako sigurnosna, osim ako se ne radi o nukleranom postrojenju, raketnom lanseru ili sefu neke banke.
Ja ću da postavim login password na Win XP sa četiri znaka, i pustiću te da se uloguješ. Ako se uloguješ u roku od godinu dana imaš pivo za to. I taj ra;unar pride.

Haha ako mi dash racunar ulogovacu se na njega za 1min. Toliko mi treba da odvrnem 2 zavrnja na kucistu i da ti izvadim baterijicu sa ploce (bios se restartuje) i tvoj pass ode mozesh da stavish sifru od 50 znakova... Ali ja ne pricam ovde o toj sifri nego o net siframa za koje postoje generatori koji prvo polaze od brojeva i sifre sa 4 broja u sebi bivaju provaljene u roku od nekoliko sekundi (naravno to niko ko se iole razume u to nece raditi sa FB i takvi sajtovima jer jednostavno nema svrhe, ali uvek valja biti oprezan...

Brkuse,
Skidanjem baterijice resetujes samo sifru postavljenu u biosu.......,a to vise niko ne radi.Kada postavis sifru u windowsu,tesko da ces je za minut provaliti,cak ako ima i tri znaka,osim ako ne koristis neki od programa koji su namenjeni za to.

Okey brate izvini evo Windows boot disk jel sad dobro. Uopste moja definicija nema veze sa lozinkama na profilima u XP nego se odnosi na internet lozinke tako pl0x no more about this.