Prijava
   

Pastir

Neki muškarci prosto uživaju u društvu devojaka sa nižim koeficijentom inteligencije i manjkom obrazovanja. Daleko od toga da su i sami takvi – jednostavno, stvar izbora.

Džoni: Ooo, evo ga stiže naš brat Spale, koji je ovog puta prevazišao samog sebe u izboru žena! Elem, svi smo smatrali da ne postoji gluplja od Lole, ali nas je on sinoć razuverio, kada nam je ukazao čast upoznavši nas sa novom zvezdom koja će krasiti njegovo stado. Pozdravimo našeg pastira Spaleta prigodnom pesmom:

Svi: ČOBAN TERA OOOOVČICE, LAKOJ LANE, DIRI DIRI DANE, ČOBAN TERA OOOVČICE, LAGANOOO …

Spale: Samo vi zajebavajte, meni je ovako odlično. Bez mnogo priče, pitanja, objašnjavanja i rasprava o smislu života i pravcu u kome ide “naša veza”. Treba da nađem neku kao što je tvoja Sanja, koja svakog dana odradi puno radno vreme planirajući tvoje kulturno vozdizanje? Neka, brate, ja na tome radim sam, a više volim da to radno vreme ode na vozdizanje nečega drugog, ako me razumeš. Kad odlučim da se ženim, onda ću tražiti srodnu dušu. Do tada - moje stado, moja radost. Pa kaže:

ČOBAN TERA OOOVČICE, LAKOJ LANE …

Komentari

"U biti kad smo zajedno samo se gledamo i ... " +++

Nigde ne gori, nemam neku zakonsku niti moralnu odredbu, zašto ne uživatu ovde i sada.
Spale objasnio.
+

auuuu, genijalno +++
Spale je u pravu i pozdrav za njega

Omiljena, predobro napisano. Oduševim se kad neko napiše primer sa jasnim stilom, u ovom slučaju realizam, bravo!
p.s. Slobodan sam radnim danom od pet! ;)

Fala momci!

Spale je u pravu i pozdrav za njega

Bata Gugi, pozdravicu Spaleta pastira ;)

Deki, slobodan si za novu zvezdu Spaletovog stada ili ... ? :D

Deki, slobodan si za novu zvezdu Spaletovog stada ili ... ? :D

Spale je naivan dečko, ne zna koliko vatre i energije sva ta emancipacija proizvede u ženi. A ja evo rado pomažem u kanalisanju i radijaciji iste. S toga, šta ti radiš ovih dana? ;)

Nisam bas cesto u Srbiji, ali bih volela da upoznam mnoge od vas. Zvali su me nekoliko puta na ta okupljanja, ali nisam bila tu. Nadam se skorom gledanju ;)

Moj favorit je ona koja oće da usisava, kuva, pere, pegla, i puši. Biti fer prema njoj, pa i pomoći joj u tim delatnostima, što da ne. Osim pušenja, naravno.
+

Što bi rekla Viki Miljković "Neko voli ovo, neko voli ono" +

Gde si bre bejbi 300 godina +

Ко се то доВуко? :)+

Whatever floats your boat. Odlična. +

brao,mačko! +++++++