Prijava
   

Pečobrazan

Ne bezobrazan, već ultra bezobrazan, prepečeno bezobrazan poput prepečene brlje, nekog prepečenog čiče. Obično opisuje malu ali ne i beznadežnu osobu koja vam se smeje u šaci.

Putin : O Dodiče komšijo islama (hehe)
Dal ti prija razmotana sarma,
Sećaš li se brate,onog malog Čede?
Da li sada ima on čega da jede?!

Dodik : Izlizani svi su tanjiri od mesa,
Pojela ih ona poluseda blesa,
Pola nam je prodo, a pola je mazno,
To je malo brate mnogo pečobrazno.

Komentari

Msl mozda jeste malo kruto, bat aj nisam umeo, al sam smatrao da je rec zaista primenjiva i koristi se

SRAM TE BILO! Hoćeš da kažeš da su Dodik i Putin, Turci? Ajde ako si hrabar dođi u NBG da mi to u lice kažeš???

Ahaha.ne naprotiv,oni pevaju kao pravoslavci,i Putin kaze haha,znaci u sarmama su pakovali islamce,al onda prelaze na temu Srpskih izdajnika, i dolaze do jednog koji se naklepao.u cemu je problem zaboga miloga.oh maj gaddd

Problem je u tome, što se nikako ne sme, podvlačim NE SME, sprdati sa te dve Pravoslavne gromade, osvedočene čuvare Srblja. Očigledno te Nataša Kandić i Sonja Biserko plaćaju da pljuješ po temelju Srbstva - po Pravoslavlju, po veri koja je uspela da nas sačuva kroz milenijume. Ovo poslednje - oj maj gad - šta bre koji kurac? Hoćeš da kažeš da sam ja gad?! Znači gad je onaj ko brani temelje Srbstva - Pravoslavlje?!

Do re mi fa so la si do

Samo se ti pravi lud - to nikako ne opravdava tvoje pisanje i direktno udaranje po samim temeljima Svetosavskoga nacionalizma.

Inace me boli nesto vrat, pa te molim skini mi se sracku, ako ovo ne kapiras uzas...inace ako nas takvi budu cuvali, onda mi je zao i pecobraznog sto ponizih...

Bojim se da ne skapiram, jer ne želim ni da pomislim da delim državu sa takvim izdajnicima, prozapadnjačkim liberalima. A verovatno ni ti ne kapiraš, jer su ti prozapadnjački liberali isprali mozak.